Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva osmorka, sad ste šestorka :)
Ma nikako nisu narušeni, odnosi zategnuti ko Mujin treger, vidili sta su Konakovic i ekipa sposobni uraditi za mrvu vlasti...
Razotkrivaju se Trojaneri polako ali sigurno. Kao sto je Smidt po njihovim uputama napravio Zakon po mjeri HDZa koji je naprasno postao nezaobilazan, tako je sud nastimo Dodiku da je nezaobilazan, kada je SDA s pomoc klasa naroda postala nezaobilazna ,sjetili se Trojaneri Smidta OHR koji traba i njima nesto da namjesti to su Stolice bez.... Njiva Livada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fuj jado izdajnicki. Bio si 30 godina na jaslama SDA,sve funkcije izmjenjo,familiju zaposlio,hajrovo sto si mogao a sada neces sa SDA hoces sa rusiteljima BiH. I pored toga dozvolio da ti vodja bude jedan munafik sa srednjom skolom.
Meni se čini da je ovo sve još u fazi "dogovaramo se da se dogovorimo" 🤔 još se "krčme" fotelje, čim se još nije krenulo sa formiranjem vlasti.
Pizdicu, Dinokiju i Camparosima je bitno da pod svaku cijenu dodju do pozicija...njih je previse a partija im nije osvojila toliko glasova...previse je hiena a plijen je mali...
Gdje je puno baba, kilava su djeca+
Šta imaaaaaa stabilna osmorka 🤪
ZVIZDICEVA POLITICKA KARIJERA JE PRED GASENJEM. ON DANAS MEDJU BOSNJACIMA IMA MANJU PODRSKU NEGO RADONCIC. ZAPRAVO I AKO SU I ONI DJECA SLUZBE IZ ZEMUNA KAO I RADONCIC, IPAK JE RADONCIC TO SCEPO BOLJE I RADIO PREFRIGANIJE. OVI OTVORENO IZDAJU I DOZIVJETI CE POTPUNI DEBAKL NA IZBORIMA. NAKON TOGA CE BITI UHAPSENI KAO I RADONCIC!
KAZE OVAJ PREVARANT, OSMORKA IMA DVA KANDIDATA ZA VIJECE MINISTARA BIH, KONAKOVICA I FORTU. I ONDA SE PITAM, A KO CE KANDIDOVATI OSTALA DVA BOSNJAKA ZA VIJECE MINISTARA POSTO FORTO NIJE BOSNJAK, ZNACI SAMO JE NAVODNO KONAKOVIC DRITAN NAVODNO BOSNJAK? HOCE LI DODIK I COVIC IMENOVATI BOSNJAKA U VIJECE MINISTARA?
Je*o li vam federacija familiju. Federacija nije moja država nego Bosna i Hercegovina. Vidim da su naši političari zadovoljni i torom.
Botovi na aparatima
Ma penzija te zove
Kad ćeš se vratiti zvanično korijenima penisu
i ti si sjeo u fotelju (na tribine i jedeš kokice) jer nisi htjeo obaveza da budeš npr. minis.vanjskih poslova
Osmorka se ulitala u Doboju.
Kakve vajde!!Kad je ono naj hlavnije (pamet)narusena u vasim glavama..
Rijetko ljigava i antipatična osoba koja gamiže na buđetu tridesetak godina,efekti njegovog rada 000.
Zvizduka pizduka?