Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Prema tome takva percepcija je pogrešna, i ne smijemo , pogotovo u ovom trenutku dijeliti ljude po bilo kakvoj etničkoj, nacionalnoj ili bilo kakvoj raspodjeli, jer smo svi na istom brodu." A lik obišao samo muslimanski dio HNK. Svašta.
@Gudin HNK nije ni muslimanski ni katolički,nego svih Bosanaca...
Obišao samo bošnjačke dijelove županije, a nije jedinu bolnicu u kojoj se liječe zaraženi koronavirusom. I onda priča o pravičnosti i ravnopravnosti i optužuje Hrvatsku. Kakav kreten
nema s vama ustašama i četnicima života ovdje,al kud šta...krećem od brisanja klixa pa ćemo vidjeti dalje
tipicno bosnjacko spinovanje...obisao samo dijelove zupanije gdje zive Bosnjaci a prica da je protiv podjela
@gudin nema muslimanski dio. Ima dio Federacije di Bošnjaka dio Hrvata ali muslimanski nema. Ima dio seljacine direktora bolnice HDZ. I vazda je vrijeme za nacionalizam. Kad vam treba para iz budžeta koji pune Bošnjaci onda vam nije do nacionalizma. Kad treba covic predstavnik Hrvata da fanfla do-Dick onda moze nacionalizam. A ustvari svi ste vi BOSANCI kad izadje te iz BIH
Jebes ti ovo sve i drzavu. Ovde srece nema.
A kera ovoga! Obišao bolnicu u istočnom dijelu grada (nije to bitno, u kojem je) a izbjegao bolnicu u kojoj se liječe zaraženi korona virusom?!? Pa ovo nema u tunguziji! Još zaprduje kome Hrvatska daje pare? Pa kome i Malezija, Turska, Rusija... Svak svome. A ti si KERU, kao državni dužnosnik, mogao iz pristojnosti posjetiti OBJE mostarske bolnice
Ne mogu da vjerujem da ovaj tekst gore nije neka zajebancija
Efendic, njemu ne moramo o poslovima u Opcini, dovoljno je spomenuti dogadjaje sa pjesackih prelaza. Mislis da ga El Bake nece pospremiti? I na kraju ti, na to te valjda ne moram podsjecati.
Imamovic, stari ratni drug, ne tako blistava ratna povijest. Mislis da ga El Bake nece pospremiti?
Ko je sve s tobom u rusenju El Baketa? Mandra, Imamovic, Efendic, dalje? Mandrica ima masla , pokrao najmanje 5 milioncica, dopustio Cementari da truje ljude, napravio hiljade prevara na javnim nabavkama i zloupotreba polozaja. Mislis da ga El Bake nece pospremiti?
@Marianne2019 , zasto minus? Eno ga sad opet nasao nekog mladog beskicmenjaka, steli poslove po autoputu, lafo ispituje gradj. materijale i vrsi ispitivanja. Oci moje lijepe, jednog dana svi cete vi meni u prdekanu.
Zna li El Bake kako sa Nerminom Mandrom potkopavas mu stranku? Zinula guza, 'oces da budes glavni je li?
Zvizdiću ne "eri i ne loži narod a pogotovo ne laži,novac upućen u SKBC Mostar je iz Ustavne obveze Hrvatske spram Hrvata u BiH,te tako nema veze sa coronom,i točno u toj se bolnici liječe i Muslimani i Srbi i Hrvati,tako su i doktori i sestre i Muslaimani i Srbi i Hrvati,nego budi sretan što je netko nešto dao,..jer na kraju zar cta bolnica nije i tvoja,ili možda baš nije za tebe,..
SKBC Mostar je napravljena samodoprinosom svih gradjana Mostara i Hercegovine.To sto su je UZUPLIJE uzele pod svoje nije nista novo,kao i sve ostalo u gradu Mostaru.Pa ovi kockoglavi sto komentarisu na Klixu nemaju pojma o cemu pisu jer se tada nisu ni rodili,a biskup Peric ih nije poducio na vjeronauku da je to sveopce dobro grada i regije.
@Pepito,bolnica je gdje bila uvijek,u nju može svatko,ne piše zabrana niti za koga,šta se pjeniš,ako je netko donirao susjedu a tebi ne šta ti imaš mrziti susjeda radi toga,nego se lijepo ponašaj pa ćeš i ti nekada nešto dobiti,..
Pusti to klix pišite šta bi sa načelnikom opštine Prozor sinoć do 12 mu bio rok da odvede u karantin ljude šta bi jel odveo ili nije jel uhapšen ili nije
Plemeniti gosp. D. odani sin Bosne i Hercegovine, naš ponos i dika.
pocele su predizborne igre...svi za svoje