Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je*ote pomjeranje, ukini skroz
Nemorate ništa poduzimati vi kako ste krenuli sveče mo zatvoriti. UHLJEBI SVI SI NEŠTO PODUZELI SAMO FRDERACIJA ČEKA DA SVE PROPADNE.
Usput da li SDA placa ove Botove da stavljaju dislike na komentare :-)
gdje je maska bogatas? pisite mu krivicnu prijavu u skladu sa visinom njegove plate
Razlisljao sam umjesto sto uplacujem porez za proslu godinu da im kupim nekoliko respiratora.
Od iduce godine .... her. Munchen od iduce god.... ☝️🎬
Politikanstvo SDP botova u vrijeme jake pandemije koronavirusa, nece pomoci ni da Nermin Niksic osvoji vise od 4.000 glasova koliko do sada dobija, niti ce Denis Challenger polu-bosnjak iz Engleske doci na celo Opcine Centar. Sramite se SDP botovi i vase politikanstvo. Opozicija u Srbiji i Hrvatskoj i u rs-u suti samo vi se bavite politikanstvom. To je samo jos vise minusa za SDP i vojvodu Kojovica
Banke redovno naplacuju rate putem trajnog naloga, znaci i onaj ko placa u banci morat ce placati, ovo ce biti katastrofa kakvu nismo vidjeli, jer ovi nece nista uraditi, nesposobni su.
@SunceSijaKoTepsija Oni krpe budzete od tih para, veliki su rashodi u ovoj drzavi na budzete da bi ih realni sektor popunio, oni ce kupovati vrijeme u nadi da ce ovo trajati mjesec dana, al nece, trajat ce duze.
Zaokružite do 30. juna. Da se ne mučite bezveze i naredni mjesec.
@fanaticos1 GDJE...........gdje drzavni sluzbenik sa srednjom strucnom spremomi ma vise od 800 KM navedi u kojoj instituciji ? i koliko zaradjuje.......GDJE konkretno
@groot.........sluzbenik sa srednjo strucnom spremom ima preko 800 KM ?????