Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj prijedlog je odlican. Migrntu su vecinom na lakim jeftinim drogama i alkoholu. Prave probleme kao takvi!!
Samo izmjenama već postojećih zakona možemo se nadati boljem sutra, neka ovo bude prvi ali ne i zadnji! Podrška!
Dokle su aprtmani na Bjelasnici sto ti sin pravi? Sto mu tvoji iz SDA lopovi nabacuju posao?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije loš prijedlog, podržavam.
A na Bjelasnici se prave apartmani a sve posten??
Zvizdicu treba promijeniti zakon, ko je god pocinio zlocin na teritoriji BH treba da odgovara ovdje a tek nakon oszluzene kazne da se izruci maticnoj zemlji...isto treba i ponistii dogovr sa srbijim i hrvtaskom,,ne moze neko ko je ubijao u BH biti izrucen srbiji da tamo odgovara to je samo lud mogao potpisati...ukoliko je drzavljanin srbije i BH a pocinio krivicno djelo u Srbiji onda ga treba izruziti ali ne i kad je djelo izvrseno na teritoriji BH
Većina se drogira, imaju svoje dilere (također migrante) koji ih obilaze na raskrsnicama i daju im drogu
@MajkaTereza
Migrant -stranac -javni red - droga. To je pogresan pristup. Nego...Droga - javni red - stranac - migrant. Droga, zatvor ili deportacija i strancima i migrantima. Javni red - kazne strancima, deportacija migrantima. Ne mozete preko stranca ( dozvola ) i migranta finesirati zakon, nego preko protuzakonskih djela koja su za sve ista pa i za Bosance ( ubistva) koja vise pogadjaju strance ( konflikti, droga ), koja vise pogadjaju migrante ( cak i krsenje javnog reda ).
@cujipocuj
Stranac koji zivi u BiH i migrant, razlika ogromna, To ne ide u isti kos. Pazite se nesmotrenih izmjena u zakonu. Krsenje javnog reda i mira moze biti -i glasna muzika, galama, a za to se stranac ne deportuje. Migrant je drugo, njega i zbog galame treba protjerati, ne zbog diskriminacije, nego zbog statusa ulaska u zemlju i nakon toga.
gooUser1606831099 Stranci koji zive u BiH ( dozvola ) mogu izgubiti to pravo i cak ni postojeci zakon nije dobar a izmjene bi ga ucinile gorim. Narusavanje javnog reda i sitniji konflkikti u koje svako moze upasti treba da se regiulisu kaznama za Bosance. lake droge nisu mal prekrsaj i gore je kad stranac to radi a pogotovo stranac migrant.
Ko drugi nego naš dr.Zvizdić. BRAVO
eto bosnje culi ste ga
Bravo Denise, to je ono sto nam treba, tacno zbog tih nadrogiranih ispastaju oni fini i stavljaju se u isti kos sa njima...
Nek si i ti sve ove godine nešto konkretno predložio.. Nek si i ti počeo raditi svoj posao... Dosta si i ti spavao....i uživao na državnom jaslama....
Hoće li Šefik pristati na to
zvizdic ratni dezerter.i bivsi sdaovac
Denis moze za predsjednika SDP 😂😂😂
...a sta cete sa migranitima koji "ne uzivaju" droge i opojna sredstva? Oni nek stoje dok ne puknu i ne počnu se drogirati?
Pitam se na koga to gospodin misli. Sta ako si recimo ozenjen ili udat za stranca i imas djecu s njim i zivis u BiH i on napravi manji problem? Zar i takve po defaultu treba protjeravati, razbijati obitelji i unistavati ekonomiju. Zar cemo sad svakom manageru koji radi u BiH radi jointa uruciti oprostajno pismo? Prijedlog zakona je populisticki i protivan svim medjunarodnim konvencijama.
Lijepo si se zalizao...ti bgm.kao Alisa u zemlji čudesa 😄