Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ce u utorak jedini glasati protiv sankcija Dodiku
Ovaj Grlic je il' jako glup, il' veliki kreten. Cuj, "unitarizam opasniji od separatizma". Dakle, moras biti umobolni kreten pa biti protiv da tvoja domovina bude cjelovita.
Zviznu ga po grlu crnačkom belegijom. Serfi nikako da dodju sebi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel ono Grlic isao skoro na noge Putinu po instrukcije?
Ako je opasniji unitarizam od separatizma sto su se u ratu borili protiv separatizma i ukinuli SAO Krainu da budu unitarna RH rvatska.Kad treba BiH cerecut onda je bolje a za R Hrvatsju nije bolje.
Ovog pajaca Čović plaća da izjavljuje ovakve gluposti
Tak isti glupan tvrdi da se SFRJ raspala zbog građanske opcije 😂😂😂😂😂😂🙊
Kleptomanija i seljakluk su najopasniji
E jest ovaj Glavić baš baš...
U prijevodu, Hrvatska bi radije da se Bosna i Hercegovina raspadne nego da bude uređena kako je i sama Hrvatska. OK.
Umišljaš da sam napisao nešto što nisam. Drugim riječima, lupaš ti.
Grlić čega?
steta sto niko ne bi na sjednici od nasih pa da grlica pita o vrbovanju/ucjenjivanju vehabija na hrvtaskoj granici?? svi ti koji su tamo sjedili imaju Bosance u svojim drzavama koji vec decenijama zive tamo i da su najbolja grupa migranata dobro integrirana u njihovim drzavam a zna to i generalni sekretar natoa.nisu to plamena u zabacenim dzunglama pa da o njima nista ne znaju, grlic samo sebe blamira
A šta ti je to čudno?Istina?
E sad , Rusi osporavaju Ukrajicima njihovu nacionalnu pripadnost , osporavaju im kulturu i jezik.Kažu im da oni nisu Ukrajinci nego zavedeni Rusi.Može jedno pitanje , tko to trrnutno radi u BiH? Iskreno!!!
Dodik, koji Bosnjake uporno naziva "muslimanima", krseci Ustav?
Tako je bilo i sa Bošnjacima u prošlim sistemima kad su bili muslimani ili muhamedanci tj osporavao im se jezik i nacionalnost.Sad ti isti osporavani nastoje to činiti Srbima i Hrvatima pretvarajući ih u Bošnjake katolike ili pravoslavce.
Dosta vise te price da se trebaju " zblizavati" Bosnjaci i Hrvati, zblizavanje svih građana i naroda samo dolazi u obzir, dosta torova.
Eeee da torova nije ne bi bilo ni ovaca ni čobana ni begova ni knezova ni vladika!
Neka Gogo malo odskakuta do Moskve da se progura sa Dodikom po hodnicima Kremlja.
Unitarna država,a ima 14 nivoa vlasti. Ovaj malouman
Ne treba se uopće osvrtati na izjave tamo nekog kretena koji je ministar male i siromašne balkanske države koja za predsjednika ima umno poremećenog narkomana.
Siromašna jeste možda al bogatija od nas sigurno je
Jesi li Radmane rekao šta o tome, šta je opasnije, ...uzp ili genocid?