Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od radikala do mirotvorca , ovo dvoje ne ide skupa.
Kako stranci fino prebacuju odgovornost na Kosovo. Kosovo nije fleksibilno zato sto Kosovo trazi da Srbija otkrije mjesta gdje su zakopavali nestale Albance, a sto Srbija nece da prihvati. Stranci traze da Kurti malo popusti na tom pitanju, ali Kurti nece da popusti. I onda ispadne da nije fleksibilan. Poznat scenario iz BiH gdje se hvale Dodik i Covic kao konstruktivan faktor iako su blokirali sve sto se moglo blokirati.
Poderaše oni ovog Borelja 🤦‍♂️
Čim je Albin Kurti potpisao,znači da ga je nasamario opet. Ovaj dio pregovora je uključivao i priznanje Kosova u UN. Zajednica s. opština u zamjenu za priznanje u UN. Naravno da može. Živjela Bosna i Hercegovina, živjela Republika Kosovo