Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnogorac: "Želim da budem ministar u penziji"
Bosnjaci su mi mrzi od agresora, jer su izdali bosanski narod, bosanski tradiciju.
@etludoa..@hljeb je utek’o s Jagomira.
Odmah oni za Ministre
da napravimo jednu anketu ako ste za ...Ujedijnjenje Crne Gore BIH Kosova Makedonije bez Srbije i Albanije .......dajte svoj glas..za ili protiv !?
Mi Crnogorci sa vama Bosnjacima da pravimo drzavu i sa albancina? Puhahahah
Čuj da se neko ujedini sa Bošnjacima!!? Ko želi išta imati sa Bošnjacima iz BiH koji su tri decenije pod kapom porodice Izetbegović i nikakvog napretka nemaju. Muslimani Crne Gore nisu htijeli ni za živu glavu ni pod vodstvo Rijaseta iz Sarajeva, već osnovali vlastiti zajednicu u Crnoj Gori prvom prilikom.