Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično za sve građane koji nisu u mogućnosti da dobiju potomstvo.
Postupak jeste 4.800 - 6.000KM, ali gdje su troškovi nalaza za oboje, zatim lijekovi, hormonski tretmani, zamrzavanje embrija,... To u realnosti dođe oko 10.000 KM u zavisnosti od pratećih troškova. Psihičko opterećenje iščekivanja i neuspjeha da ne spominjem. Govorim iz iskustva.
Ovaj odjel nikada nije podnio izvještaj o svom radu nikome. Nijedan Upravni odbor KB Zenica nikada nije smio ni upitati za izvještaj. Čovjek jebod dolaska u ratu u Zenicu pa do danas misterija kao i ovaj odjel i sve vezano za njega. Šta radi..kako radi..koliko..kolika je plata..kakvi su rezultati..ako negdje ima pisani trag ...nema ga ni u Urefu za reviziju ..nigdje.
Samo naprijed odlicno
...
Sad ce vas cehovic oplodjavat 🤡
jedan od većih kriminalaca u zeničkom zdravstvu. za tolike godine nisu par oplodnji uspjeli. zato je on uspio ganjati medicinske sestre i krasti sredstva. odjel budžetskim sredstvima opremio ko hotel.
Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božju on ga stvori, muško i žensko stvori ih. I blagoslovi ih Bog i reče im: Plodite se, i množite, i napunite zemlju, i sebi je podložite! 
Na svoju sliku??
Bože sačuvaj nas od iskušenja.
Juce je dokazano u Americkom senatu da su Srbi otpatci od Bosnjaka srednjovjekovnih. Ti svi servi su bili pripadnici srednjovjekovne crkve Bosanske i bili su robovi Dobrim Bosnjanima ☝️⚜️ E moji servi uskoro cete izgubiti i PC genocidnu tvorevinu koju ste napravili u sumama zasnovanu na genocidima.. i dalje vas kompleksi pucaju kada ste nam robovali za pola kile pšenice sedmicno i dobijali tapšanje po ramenima svake druge subote servi izmišljena nacijo ☝️☝️⚜️
Bar neka svjetla tačka....
Bravo Cehicu,svaka čast.