Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec vidim kako ce nasi lesinari okrenuti pare. Kupit ce jeftinu a prikazat ce da su uzeli najskuplju vakcinu a razliku u dzep. Tako zive lesinari vec 30 godina.
Hoćemo li na vakcinisanje morati donijeti svoju vakcinu ili?
Hahaha mnogi ce to raditi. A ko je blesav nek je primi
Ovu od 3 dolara ce nama Fikro nabavit. Al ce nas kostat 10 miliona
Ako je nabavna 3 dolara, kod nas ce u maloprodaji biti 30 dolara.
Ove vakcine su pravljene na genu virusa(sto je zabranjeno Ninberškim procesom) plus ce u sebi sadržavati nano čipove,pa ko zeli neka ga pelcuju kao sto je Dog Trust proteklih godina cipovao pse po Sarajevu.slucajno ? Vakcinisanje se uvijek vrsilo sa namjerom da se smanji plodnost a ovajnput ce to i uspjeti.
Prije 100-200 god covijek u prosjeku zivio 40-50 god, a sad 80, veliki razlog zbog vakcina i lijekova. Ovi ''cipovi'' i ''otrovi'' povecali prosjek 40 god. Vjerovatno jer ima nesto i dobro tu :) Nije ni paracetamol bosnjo izmislio pa ga uzima cim zaboli glava, da nije i to otrov. ''Ja sam zdrav, imam dobar imunitet, ne treba meni'', jeste ali mozda necija bolesna majka nema, necija sestra, komsinica ili nena. Sebicnost je cudo, a ovo nece proci bez vakcine..
samo se vi vakcinisite, mene pustite da zivim kao i do sad...adio adio
Kod nas će je razmutiti i prodavati po duploj cijenu. Od jedne napravi 20
Cuj od 3 do 60 dolara, ovu glupost je cak nemoguce komentarisat.
Sta je u ovoj od 3 dolara?
Voda.
Garantujem da ih falid moze dobiti preko svojih poznanstava i veza dobiti u naj kracem roku naravno mora tu ukljuciti malinare stočare ponekog čobana i dok se svi ugrade eto cijene od 200-300$ a baketu dovoljno 50%
Novalić već smišlja kako da kupi ove od 3 a da kaže da je one od 60, ali provališe ga već. Tako je bilo i sa respiratorima, kupili smeće samo da više svrnu u svoje džepove. U ZATVOR BANDU!!
Budalaština, našim vlastodržcima je samo bitna kvaliteta i rezultati istraživanja, za cijenu ne pitaju ako je za dobrobit naroda. 🕺🏼
Kod nas ce ove od tri 100%.
Malina uzima 100 usd po inekciji. I to sve halal.
Kod nas će placebo biti al po 60 dolara
Znaci 160 dolara.
Koliko kosta ona s tekućim nanočipom :/ Hoće li radit uz eronetove odasiljace