Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ameri ce sad gurati kao i NIP. da obore covica koji je ruski igrac. kao sto su i baketa jer je turski igrac.
Nemaš ti pojma
Nikad u zivotu glas osim HDZa BiH dok je Komsic u igri
Napravite koaliciju i u brčkom da konačno potjeramo ove kradeze ološe.
Vi u Brčko distrikt imate isti broj stanovnika kao i npr. HDZ-ova utvrda zapadnohercegovački kanton, a duplo zaostajete za Zapadnom Hercegovinom. Brčko ima firme sa 3,1 milijardi KM prihoda na 80k stanovnika a Zapadnohercegovački kanton ima firme sa 6 milijardi KM prihoda na također 80k stanovnika što je po glavi 75.000 KM, Brčko na 38.750 KM po glavi. Možete vi ne znam koga dovesti na vlast, ali da bi dostigli privrednu aktivnost Zapadne Hercegovine, trebat će vam 20 godina.
Brcko je leglo kriminala, bucate se da volite Bosnu a istu ste nagrdili sivom ekonomijom i utajom pdv-a. Tako da je ne volite vise od bilo koga
Napokon malo demokratije i u ovom korpusu
Bosanski Hrvati su se odrekli vjere. Hdz je postala religija veze nemaju sa katolicanstvom to je opste poznata stvar.Cast pojedincima.
ZAR POSTOJE HRVATI MIMO HDZ-a ?!?!?
Sigurno su i oni nelegitimni
Opozicija koja ce nakon izbora sa HDZ u koaliciju
okkkk
bogami ćete dobit od čovića.
To nisu hrvati. Samo HDZ su hrvati...pitajte rijekoskreta...on zna. Čovke je munja nebeska. Kako će ovo preživjeti. Padaju polako svi vodeći kriminalci u svim narodima BiH.
Sve je to isto. Bio HDZ Ili HDZ 1990?! HDZ 1990 je izbačeni iz ovog HDZ i svi mlate praznu slamu i isto. Formirali vlast u TomislavGradu i Livnu jer nema živa roba. Omladina otišla otišli ljudi srednji Godina mjesta su prazna. Bojana Krišto osvojila 200 Glasova u svom rodnom Livnu. To sve govori.
Grohotom se smijem, ali grohotom :D
Bravo! Ovi Hrvati su pravi Hrvati.
Covic ce nadzivjeti kornjacu sto se tice politickog zivota
HDZ dole
Hrvata je sve manje bolje da su 1 stranci.
Neka u BiH strasno kara status quo a reko bih da je to Amerika.
Čović ih ne priznaje kao legitimne Hrvate