Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nessto je Upravitelj Logora nervozan.....Pomrsili se racuni...
Raspored delegata u domu naroda, kao i prica o izbornom zakonu i CIKu je teska tema, a mi necemo pricati o onome u cemu se ne slazemo, tako da neka Covic i Dodik odluce …
Na djelu je bio cuveni scenarij: Osmorka dolazi i kaze Covicu evo treci entitet. Kaze mudri Covke: polako bekany, ja 30 godina platu od ovoga zaradjujem, ako to bude ja odoh u opoziciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Puna podrška za SDA da blokira uspustavu vlasti po željama rušitelja države, od onog ko ne voli SDA nit bilo koju drugu stranku.
Šmit će reagovati ako to SDA uradi
Hrvati su nešto kao Židovi, Ima ih samo 7% a hoće sve da kontrolišu.... Politiku, medije, finansije, ...
Ako ste uklonili SDA uklonite i ove nacionaliste i mirna Bosna.
Glavnog blokatora u proteklih osam godina pitaju za blokade,...pa možda i treba stručnjak je to...
Cuj dosta je bilo. Da ti nije tih rjesenja, prodavo' bi paradajz na pijaci u Hrvatskoj
Ma duvaj ga zajedno sa delegatima.
Ovi što spominju da će neko nekom dati treći entitet su dokaz političke nepismenosti. Pa ne ide to tek tako. Tako nešto bi zahtjevalo kompletnu unutrašnju reorganizaciju a to je nemoguća misija u BiH. Zato ne lupetajte
Što prosječan Bošnjo zna što je trodioba vlasti,ustav,pravni poredak,ustavno-pravna struktura zemlje,nadležnosti?Međunarodni ugovor? Supervizija?Banditerova komisija? Bošnjo ne zna dalje od tiketa.Zna da je jučer bio biven i sad se boji, i sam sebe.(što razumijem)
Kikirikii, za mene ste vi UZPovci,konstutivna manjina,a genocidasi malo veća konstutivna manjina,jer da ste kojim slučajem konstutivne većine,otišla bi BiH u 3PM.
Lijepo je u politici biti ne sposoban i kmecati da drugi trebaju uraditi tvoj dio posla.Jos kad takav ne sposoban odaberes sebi podobne drzava cvjeta.
Vidi mu face kao da prosi pred begovom ĐŽamijom !
nema covjeka iznad drzavnih struktura, neko to treba ovom kockastom da objasni!
I ja očekujem da od toga nema ništa
Isporučili su prepošteni i prehrabri Dodiku 4 delegata! Sad je na redu da isto daju i Čoviću... PREPOŠTENI I PREHRABRI,, PO..S..REM VAM SE U USTA
Eh eto ga,napokon neka ti je srce na mjestu,sirom ti je otvoreno sve.Uzimajte koliko vam drago ti i jaran ti Dodik.Ove jarane ostale ne treba ni spominjati,oni su pogubljeni skroz.Al' neka je tebi osmijeh na licu,to je priceless.
Čoviću vučeš loše poteze.Ne diraj Ćosića,treba nam u ŽZH.2.Ako želiš čvrst HNS jedno mjesto u Domu naroda moraš dat HDZ 1990, ima važnijih stvari od 4 ruke.Daj jedno Karamatiću. 3.Konačno imaš Dom naroda u Federaciji i sad "brčkaš" s osmorkom,riskiraš nove izmjene? Idi brate s kim se može po ustavu,tko je to nama Hrvatima je isto.Upamti da i jedni i drugi vode istu politiku!
Onog trenutka kada je komunizam pao mnogi su komunisti u crkvama i dzamijama otkrili etnonacionalizam a ne boga. Za nj odlican alat za ovladavanje drustvom. Covic je ocit primjer