Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7% hrvata vlada nad 50% Bošnjaka zahvaljujući šmidtu i njegovim patuljcima iz opozicije
Svako treba da zaslužuje proporcionalno zastupljenosti broju stanovnika ili tako ili nikako.
Oko 13% Hrvata ima u BiH i politički su ravnopravni partneri s Bošnjacima i Srbima.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakvo ponizenje za bosnjake. Da im manjina, 10 puta malobrojniji narod odredjuje uslove i namece zakone.
Ta manjina je oduvijek bila na ovim prostorima i imas velik problem ako mislis Hrvate istjerat I isto tako Hrvati su kljucni dio Deytona ko i druga dva naroda
Hercegovačke seljaćine mrze sve što je građansko,mogu sa komunjarama, ne mogu sa DF e smiješno.
Uslov je Uvjet da Muslimani ne nameću Halal insane na Hrvatske pozicije.
Ovdje svi govore Hrvata malo, nije red da imaju trećinu vlasti. Jbt, gdje su građani, oni, znate, nadnacionalni? Niste, valjda, varali, ne daj bože...
Problem višenacionalnoj državi? Aaaa, vi biste varali kao Srbi u SFRJ! Ta vremena o kojima vi govorite sa nostalgijom, SFRJ bila višenacionalna država (kao danas u Švicarskoj ili Belgiji), Milošević krenuo varat, jer su Srbi najbrojniji. Što isto sad hoće ovi pro... probosanci, probošnjaci, ne znju niti oni. Bitno da su svi ostali shvatili. Nećete tronacinalnu državu, no problem! Vraćamo ustav RBiH. OK! Vraćamo Ustave, teritorije, narode, vojsku i RBiH, i HZHB i Srpske.
Bosnjak, Srbin, Hrvat (Musliman, Pravoslavac, Katolik) imas BiH pasos onda si Bosanac i Hercegovac...to konstitutivni, legitiman...odes u Njemacku, Irsku, Cesku....i nemas pasos, onda si tamo samo legitimni-konstitutivni gastarbajter, izbjeglica, turista na crno, nomad... Gdje guraju, furaju i udaraju ovi BiH politicari...samo jedno LICNA KORIST.
Moze kako god samo pocnite nesto raditi a ne hvatati zjale
Svakako je DF igrac od SDA....isto ti ga dodje da je SDP otisao u zagrljaj sa SDA ili HDZ sa DF........
Znaci demokrata Čović ne priznaje glasače DFa. Pa sramota za lika koji navodno promoviše demokratske vrijednosti. Vala takva demokratija ne treba nikom. A uješće i njega za srce.
Napusi se legitimni, ako moze kako bez HDZa kao najveceg kocnicara napretku zemlje/domovine.
Kojih poznatih razloga, jer su neopredijeljeni a što bi vi htjeli su svak u svoj tor al da vi upravljate procesima u federaciji.
Prodali i ono malo Bosne što je ostalo
Nacionalna manjina sa najviše prava u BiH.
Čoviću tebi najbolje da se sklonis i uzgajas vinovu ložu, pravis vino.
U DF u će smo Komšić ostati s Čedom savjetnikom. Ko bi reko ljiljanu čedo savjetnik .
Ovaj konstutivni legitimni se zaletio puno