Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel opet sda i hdz?
Idu li ovi ikako u RS? Ili je samo kriminal u Federaciji
Niko ne ide ni u sjeverni santail iako je pod indiskom kontrolom. Kao i u Amazoske sume iako je pod brazilskom kontrolom. Sad se zapitaj zasto niko ne ide ni u taj rezervat
A da procitas članak? U kojem Bosansko Hercegovackom Entitetu se nalazi Bjeljina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Idu li ovi ikako u RS? Ili je samo kriminal u Federaciji
A gdje su Bosanski Samac, Bijeljina, Zvornik?
Korupcija i kriminal su već 34 godine u svim porama ovog društva!
Ha ha, ja cirkusa
Uvijek me nekako veseli kad SIPA ide u gradove poput Zvornika, Bijeljine i Bosanskog Šamca, hehe
'Takođe, dosada je pronađena' Da....
Zanimljivo da svi koji prodaju duhan govore da je iz Hercegovine, a nigdje niti jedan hercegovački grad, pa makar ovaj multi kulit neki, mostar, stolac, capljina ?
https://www.hercegovina.info/vijesti/crna-kronika/akcija-sipa-e-u-sirokom-brijegu-otkrivena-tvornica-za-ilegalnu-proizvodnju-cigareta/221359/ Samo jedna u nizu od akcija Sipe u Hercegovini!
Naravno Hercegovina im bude u Africi
A ko vam više smišlja ta imena akcija. Čuj šljivice hahaaha