Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U seljoberskoj sredini nema zabrane paljenja roštilja, pogotovo u parkovima prirode,opštem dobru. Daj da popijemo,raspalimo pa šta bude.Vidio svojim očima na Zlaći a temperatura 40 stepeni.
Da nije DinoDIY zapalio haha
hvala Allahu pa nasa vlada je kupila dobre terence nedavno ..
Ljeto
SAD CE VAMA PRISTIC U POMOC POLITICARI SA AUDI TOUREG PASATI POLICIJA SA BORBENIM TRANSPIRTERIMA.VATROGASNA AUTA NE TREBAJU.
Kao uposlenik Šuma TK mogu samo reći kad je kakva sporna situacija svi su tu od karton revolucije, nevladinih organizacija i zaštita životne sredine, ali kada treba gasit požar svi su nedostupni, jer nisu ludi na +35 stepeni nosit na sebi 30 litara vode i gasit.
Ceka se pomoc nadleznih haha! Nacekat ce se. Nadlezni i drzava ni habera. A plata im svaki mjesec redovno kappa. Totalni propast od drzave
Zaista mi ovaj narod nije jasan, glasate i onda se žalite. Samira vam u vijeću, koji bolid moras biti da za nju glasas. Eto sad su izbori, pa nek vam naumpadne ovaj požar kad budete zaokruživali.
Zabranili izvoz sume ovi zapalili
nigdje drzave kada treba pomoci.. nameti kao u svicarskoj, funkcionalnost na nivou zimbabvea..
Ima li jos koji branioc sto je zdravlje dao za drzavu,da skoci ko 92 da to brani,patrota,oh pardon pa i oni su dosli tobe za 30g,vidjeli i oni kakva je drzava nastala,kako su im vodje vratile,nema vise budala.
Sve dok požare gase dovama umjesto kanaderima ova država ne treba da postoji!
ma ne brinem se ja, imaju oni iz karton revolucije, trče da ugase
Helez zovi Dodika neka sada pomognu nama helaćima jer smo mi pomogli njima na gašenju požara.
Požari jesu jako opasni, ali vrlo malo ljudi zna osim učenih, da su požari za šume najzdraviji oblik regenerisanja..e sad, ko je upoznat lajka ko nije minus ko kuca
Kakva regeneracija, milionski komplex je u pitanju, jedna od rijetih turistickih destinacija Kladnja i TK
Napisao sam za šume, ne za materijalna dobra naravno
ajde ramo tebe sad trebamo sa helikopterom da ovo ugasis
sta bude ako se napijem te muske vode? bidne li sta vis a vie performansi u postelji?
Od pozara na deponiji koji tinja danima i truhe ljude do pozara koji je izmakao kontroli. Nikoga nije briga al plata je redovna.