Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo da se vrati 10 Miliona ukradeni of FFF u aferi respirator i onda cemo sitnu ribu kao ovaj.
Montiran proces
@NovusHominum zašto pišeš FFF? Napiši lijepo i razgovjetno F kao Fadil Novalic, F kao Fahrudin Solak i F kao Fikret Hodzic sa Hayata, da se ne zaboravi!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
A sta bi s onih par miliona na respiratorima, to nije protupravno haman!!
Jel ovo onaj Batko, koji stalno indirektno laje na SDA, dok krade pare od bolesne djece.E takva vam je vecina FGR raje, samo laje na SDA, ispijaju kahve od nanine penzije, i gledaju kakvu ce kombinaciju napraviti da uzmu lovu, a ne pomjere guz_cu.
Bravo admine, lik psuje mater na komentarima i ne brises mu komentar i ne banujes, a kad neko kritiku uputi koja vama me odgovara za 2 minute je obrisano.
Mislim da je u početku bio fakat zainteresovan da pomogne...i jest pomagao. Ali onda počeo ego i droga donosit odluke za njega. Vješat!!!
DASDAS
A DoDick i njegov sin?!?
Citiram narodnu:"ko se zna us**t", zna se i oprat'."
BATKO , UZMI MUSKI
Na svaku objavu, makar nazovem humanitarni broj....sramota što ovo kompromitira sve humanitarne akcije
Halo SDA, ako do izbora ne pohapsite 3F i Asima raćunajte na pušionu a Boga mi, i ovako ste na klimavim nogama !?
Smece vshds bio
Potražite hotelske račune iz najsklupljih hotela Kitzbühel-a u Austriji gdje je zime provodio na skijanju. Nadmašio je u luksuzu i Asima Sarajlića. Ali, od čijeg novca?
TransplaNtacija, a ne trasplatacija!
https://youtu.be/0zPiLwalJZo
Zelja mi je da ovako vidim sve koji pljackaju i bave se prljavim rabotama. Pa fino na sud. Zna se kako to ide argumenti, kontraargumenti. Pa ko je krao hapsana, ko je nevin pusti covjeka izvini mu se javno... Nemam misljenja u vez batka, milion puta me nasmijo do suza, a i rasplako, ali to ga ne amnestira ako je krao.
SDA izgleda počela da hapsi jer joj Sebiji uzimaju novac. Batko je do sad spasio stotine osoba svih vjera i nacija ali SDA mafija je uz pomoć HDZ tužitaljice dohakala Batku. Spasio je previše ljudi i previše ga vole, ne može jedan Almir spasiti Miloša, ne uklapa se u dogovor braće Dodizetbegović (Bakira i Mileta) koji su prodali svaki svoj narod za pare.
Rak te pojeo dabogda ako si bolesnim uzimao od lijekova
Čovjek je sklepan od krvi i mesa. Zato je to jako kvarljiva roba.