Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sta cete ga suditi? Sto je rekao istinu o sudijama? Pa da,udario na korumpirani osinjak i mora biti uklonjen. E jakog sudstva i tuzilastva. Tesko se ovoj zemlji i obicnim ljudima u njoj.
90% istine sto Faćo govori ,zadnji snimak prije hapšenja na koga je udario istinom je Konakovic ,Campara ,Muriz i Arijana Memic,ubrzo nakon snimke je lišen slobode nakon ,boli nip istina
To facko starogradski vuče 😂
KAE BAKIR ISLAM, JARANE, DA TI FAĆO KAE - KOD TITE TI JE BIO VEĆI ISLAM - NEA KOCKE, NEA PROSTTUCIJE JARANE. OVO DANAS - RAAAZVRAT. OŠO SISTEM BA, DJECA PUCAJU PO BAŠĆARŠIJI JARANE
Spengali frajera zbog Tiktoka. E svasta
Naprijed Faćoni 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Ovo je samo dokaz da je udario na korumpirano mafijaško osinje gnijezdom zvano tužilaštvo KS! Sve što je rekao je gola istina! Podrška Faćo, ovo je samo motiv više da se ide do kraja u obračun sa kriminalom koji urušava BiH!
Perhaneeee, soso mange
Soso ti po staroj, nemoj se ljutiti.
mogu mu poduvat
Ustani narode stoko na putu do klaonice, nemože Faćo sam protiv ove bande
Čovjek samo rekao istinu i suštinu.
Real madrid ovo ono
Sad će ovim našim mangašima glavna prijetnja biti kad ulaze u brak,neke talove,obračune: E,al' pazi,nisam ti ja Faćo...
On voli Saraj'vo pravi je hordaš.Faćo 💪
Eno ga već na kafi i hirmašici u NiP-u, prepričava im kako je habo policajce.
Tiktok lavuzgalo a 5 banki strpo u pr.kno....
Ma eto ga sutra na polje. Veca glupost odavno nije medijski popracena. Navedite nam konkretno prijetnje pa da i mi damo ocjenu.
Hoce on Djecu da ljudima psuje..
Proslo je tvoje Faco , batali brate to mangupisanje , imas ti godina dovoljno da vise neradis te gluposti !