Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj Hrasnice sto se izgradila ko Real Madrid. Sve kukaju, a svake godine milione ulazu u infrastrukturu, jbt bolji im ulaz u naselje nego u Banja Luku.
@4fun - koji je to grad ,,Real Madrid,, ??
Sta se izgradila posijali preklani lipe duzinim putaa...... 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koji ba Audi potpuno unisten.Ovo ce za mjesec dana biti na PIK-u, ko casa,
Ovi sto pisu Hrasnica ovakva-onakva, odakle ste sljegli u carsiju i bilo gdje u grad, opanke vam ...em vase, grad vam je od sebilja do scc-a, ovo ostalo je sve selo jel'? Ograniceni k'o saksija pa se docepali komentara i pametnih telefona, e zivote pokvareni dzojstiku....
Steta slupati audija....
Nema mi gorih od ovih iz a3 konta da je sminka i da je brz. Jesi ako ti je 3.2 ali takvih ima 5 u Bosni.
Ovo je sigurno od normalne vožnje, ne može mi niko reći da je brzo vozio🤣🤣🤣. Ovakve Frajere svaki dan slati na polaganje propisa dok i oduzimati vozačku dok ne skontaju da ne trebaju glumiti šumahere.
Joj Hrasnice svijetli ko Camp Nou...svaka cast..💪
Tesko budaalama objasnjavati dok ne dozive nesto ovako,radi foliranja s autom mogao je neko nedužan nastradati
Hvala dragom Bogu da su bez povreda. Komad zeljeza nije bitan.
Sve je to kriv Juzni vjetar I Zena od sultana I voznja na losim krpljenim gumama. Momci 1.9 tdi smanjite dozivljaj sa tim autima poslije Mostara.
Neces nikog impresionirati sa svojim dizelom od 105 konja, sad si ti ispao konj 🙂
Sva sreča pa je votio 50 km na sat....
Ne mozes seljaku objasniti da vozi po ogranicenju, da drzi odstojanje, da koristi zmigavce na vrijeme, da veze pojas, da ne glumi frajku... Nikakvo cudo gdje smo i sta smo kao drzava kad nam populaciju cini 75%+ ovakvih degenerika. Nema dana da nema neki lancani, neko poginuo, pjesak ubijen...
A ja svog golfa odvedem na put gdje nema nikog kad pada kiša i bacam ga u krivine
@StaJeZagonn On tebe baca u krivine i kad ne pada kisa hahahha
Sad idem s puta. Likovi nisu normalni, niko ne drzi rastojanje. Udje u gepek bukvalno, ne daj Boze da moras prikociti ubi te.
@Bosanski_Tornado za takve imam dodatni prekidač za stop-svjetla..........
Dokazivanje s autima koje je babo kupio,i divljanje po cesti uzrokuje ovo,sva sreća da je izvucena ziva glava
@gooUser1602531795 e druze kad se jednom opečeš tesko da ces vise, ja sam imao udes pri brzini od 140 u uskoj krivinu, piće, mladost i mentalitet moze moje auto. Hvala bogu samo ulupina na blatobranu a sto je jos vaznije niko neduzan nije stradao. E to je lekcija za zivot, i dalje volim brzu voznju ali proračunatu. I ja tek vozim 5 godina ali bi svima koji su položili i voze relativno malo vremena poručio da svako,ama bas svako auto ima svoju granicu. Ne možes protiv inercije.
Gume ko kanisteri ocam.