Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce biti dobro. Svega ima na cesti. Ja sam prosle godine imao sudar sa likom koji je imao vozacku 4 dana. Lik kriv 100% ali ja sam vozio po propisima i osim stete nije nam bilo nista ali iako je bio mlad izlazi izvinjava se i place. Rekoh sta places bolan zivi smo. Kaze vec je ponoc a sa mnom nema neko kao suvozac ko ima vozacku duze ( nisam znao za to) sad ga odbacio kuci kaze gotov sam.
Rekoh kad si tako fin zovi nekoga dok murija nije dosla neka dodje. Vidi se da je pogrijesio i da nije klosar neki pa hajde neka mu to bude opomena. Ali kad je neko bahat onda je bahat.
ogroman rispekt za tebe, mislim da je malo raje koja bi tako postupa
ljudine ne rade semafori već tri dana na Titovoj kod raskrsnice nit ima policije da regulira saobracaj.. uostalom udario ju je na pjesackom
Nekontrolisano naseljavanje asfalta, daje rezultate.
Do kad vise ? Bitno da vi strancima onim radarima na ulazu uzimate pare. A ovo sto svake sedmice neko nastrada. Ma hajde, sta je to
svaki šmokljo vozi
e to jeste istina
2 hefte patrola MUP-a i onda po starom...
Rijetkost je da pješak čeka, da može preći na drugu stranu. Čim nema auta, leti, prelazi, ko te pita za signal. Bitno je da je on prešao...Jes da vozači misle, da su uvijek u pravu. Pola bi ih danas palo na teoriji, kad bi ih kontrolisao.. A po gradu, rijetkost je da se vozi po propisanoj brzini.
Čitam ove komentare koliko puta izbjegnem pješaka koji nije savjestan pješak ja idem na zeleno on pretrčava ulicu još maše ljut što prolazim zeleno ima i užasnih vozača i pješaka ali više pješaka samo nažalost uvjek kriv vozać..
Medžutim,ona nije bila kako treba stvili je u kesu pardon vreću,hajd,nema veze,doče ona sebi
Ovo nije na pjesackom.. nekome je bilo mrsko jos 15 metara prosetati do semafora pa onda vozac kriv..
Nek policija kontrolise saobracajn a Sedreniku i Hladivodama
Jel od prije poznat policiji po saobracajnim prekrsajima
Udarena na pjesackom, jedini veci krivac od vozaca je onaj koji nije u stanju da napravi semafor u centru grada, svaki dan je nesreca ovdje jer nema semafora
U ovom gradu niko ne zna da vozi
Sad udari još jedan radar, jebo to što ljudi ne gledaju. Treba kazne uvest i za ove sto se prave pametni
Sinoć semafori nisu radili na raskrsnici između Titove i Dalmatinske, bilo je baš nezgodno i za vozače i za pješake, ne znam jesu li danas proradili.