Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pjesacki za pjesake
zabraniti bahate romobiljdjije
zato sto nema zakon,voze trotoarom kad im odgovara a cestom kad nema guzve. Niti se nosi kaciga niti ima signalizaciju apsolutno bezvlsce.Nema ni policija nacina kako da ih sankcionise.ovako vozacima automobila nek je bog na pomoći.
Brate nesreca se dogodila u 21:50
od san dza kli ja sve ide ovako
Ne znam detalje nesrece,ali veoma cesto prelaze na pjesackom velikom brzinom, a da i ne obrate paznju koji je znak na semaforu i sta se oko njih desava.A, na trotoaru misle da ako su pozvonili da je to dovoljno i da nema potrebe da uopste uspore.
Ma koji qrac se voze po cesti, imaju trotoar, a i tu su opasni. Ja sa autom im dajem prednost, da neidem u kpze.
Zabraniti romobile
Bože sačuvaj više , uradite nešta sa ovim , imal ikakve prevencije djeca od 12,13,14,15 godina ide sa ovim sranjima u 12 h naveče ko kamikaze prelijeću ulice.