Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije li ovo NIP-ov strucni kadar? Sta li cemo jos vidjeti u narednim godinama...
Cekaj samo kad slete ovi sa vlasti u oktobru pa kada se malo istrazi ova kupovina tramvaja i rekonstrukcija pruge.Tu ce da bude dugogodisnjih robija kada se objelodane tajni ugovori i lopovluci.
A sta je sa onim Elisom direktor na 5 mjesta sve zaposljava ljude i pita se za sve zajedno sa hasanom
hoce ostati iko u nipu, cuj samo godinu deset bi on meni dobio p.em.e j..o svoje
Adi karatas
Novinari, sta je sa prosjecnom populacijom koja ne zna sta znaci JP ONSA?? Zasto ne napisete barem u jednoj recenici puni.naziv preduzeca.. amaterizam
Sve O. K. Pojeo bi sve glasacke listice koje sa ispunio za sve ove godine (ni maslom ih nebi namazao). Ima li iko pametan da mi kaže kako ih se sviu rješiti ili bar šta zaokružiti kao protest?
Nemamo mi ljudi alternativu da ga he.eš, sve hajduk do hajduka
i sve su ovo JP stvorena od opština za uhljebljivanje i izvlacenje para, pljacku naroda. ONSA, LOKOM, preduzece za parking Opština Stari Grad za upravljanje Trebevickom Zicarom i slicni. Sve raspustit i zabranit rad.
Moze li mi ko objasniti zasto su SDA direktori jos na funkcijama, sta se desava mi nismo glasali za trojku da to ponizenje gledamo
U dukat da ga je skolovala SDA stranka
Ovo je NIP-ov stručni kadar, nisam član SDA, ali da je ovo uradio SDA-ovac, njegovo ime i tok sudskog procesa bi se vrtili na svim mogućim medijima i portalima.
Hahahah jel ovo nagrada ili kazna cuj godinu zatvora. On bi meni dobio 10 godina kaznu teske robije u firmi rada koridor 5c kugla oko noge krampa i lopata u ruci. Vracanje komplet novca zajedno sa platama stecenim na radnom mjestu. Kao i oduzimanje imovine u visini kradje . Novac bi isao za liječenje onkoloskih bolesnika. Tako istu bi robiju dobio onaj ko ovako sramotno oresudi i ko ga postavi na to mjesto. Pa da vidimo kome bi palo napamet isto.
Presmijesno. U clanku stoji da je pribavio imovinsku korist od 84 hiljade, a dobio godinu dana kazne zatvora sto moze otkupiti za 36 hiljada. Kakva smijurija od pravosudja. Jos interesantno kako cijeli proces prodje u tisini i bez medijske pompe samo jer je u pitanju direktor iz prostora gdje vlada Trojka.