Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj faca ko "posljednja večera" za sirotinju.
Na turniru ne ucestvuje nijedna ekipa iz Sarajeva. Nazalost. Organizator vrlo dobro zna i ZASTO.
Ma vala mi je zao tih Srba ali mi je dosadilo da se uvijek nekom pravdamo. Sto gradonacelnik Bijeljine ne oglasi se za pisanje po dzamiji?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Sarajevo grade, sta ti papci rade…
Ovoj balavurdiji treba dobar prut da ne sjednu narednih 2 mjeseca, zašto ih roditelji mržnji uče?
E vidis kako jedan kreten, ili placenik, probusi gumu, napadne ljude i rasiri netrepeljivost i mrznju medju narodom. Ovo treba tretirati kao svaki drugi kriminal, hapsi i zdravo. Isto tako i one idiote sto uriniraju po dzamiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
majstorica "porukice a ne djela" jos jednom u "akciji" !
sda jugend
Hrvatska kopilad.
Sve je ovo namjestaljka...nesto nam komsije kuhaju da domacim sastojcima..
Sejo Brajlović će bankrotirat, ako nastavi pomagat napadnutim Beograđanima.
Ovo je direktna odgovornost policije KS zbog toga sto nisu planirali prisustvo policije na konkretnim mjestima. Premijer KS Edin Forto i Komesar penzioner Nusret Selimović treba odmah da podnese neopozivu ostavku.
Mrznju siri ..Milorad Dodik.
Ne moze on paradirati ispred Sarajeva trlhati.Krstom casnim pola Srbije he doslo u Lukavicu..sad Sarajlije krive..Krivac je Dodik koji vec godinama privocira Sarajlije..Odza Arlauce ..nije ovo pocelo od ovog incidenta..Centralni krivac je Dodik i mjegovibtrabanti iz Beograda.Ovo je samo poslhedicno stanje Dodikovih nezakonitih radnji izazovanja netrpeljivosti.
Nema tu kraja. Steta.
U Sarajevu manie od 10% Sarajlija. Papci sve preuzeli
Ovo je sve izmaklo kontroli. Odgovorni su prvo roditelji, onda mediji. Političari nisu jer smo ih sami birali. A ovu stoku sto je napadala, volio bi da saznam koje prije policije.
“Region je danas obišla svijet o događaju u Sarajevu”..... jel moguce da su u klixu toliki retardi!?
Dajte ljudi sta vam je, ovdje se utrkujete, ko ce prvi osuditi, pronaci i uhapsiti pocinioce, objavile sve novine, po pet clanaka, a za uriniranje po dzamiji i onako gnusne psovke, skoro nista, e moji Bosnjaci
Ne cuh da traktoras i pevac ivica rekose nesto o zapisavanju dzamije??? Pravi su se oglasili, jedan desna ruka balkanskog kasapina i organizator ubijanja nesrba u BiH, a drugi postovalac i glorifikator istih tih zlocina. Pravo dobro da se oni oglasise i pokazase svu svoju "moralnost". Kamo srece da obadvojica odmah crknu, rijesili bi nas bijede ljudskog obraza.
Jece za pravoslavnu novu godini exstremisti raadikali su snimali uriniranje Dzamije u Bjeljini.