Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ide "U Mercedesu kojeg je udario voz" a ne "U Mercedesu koji je udario voz", jer ovako ispade da je Mercedes taj koji je udario u voz, što je suprotno od naslova. Klix i "novinarstvo".
Brzi voz!🙈 80Km/h 🙈
@krkan303 To dostigne na rijetkim dijelovima, prosječna brzina je 50-60 km/h, često sam putovao tim vozom
@krkan303 brzi je jedino po tome sto nestaje na odredjenim stanicama...
a brzine i voza
Gledam komentare za koje nemogu vjerovati kakve bljuvotine pišete. Jedni govore "brzi voz od 30-40 na sat" drugi zaostajemo za Evropom jer nema rampi na putnim prelazima, pa onda ispravljaju tekst itd. kao da je ljudski život čisto sranje. Moje iskreno saučešće porodici poginule osobe, a povrijeđenom želim brz oporavak.
@moskvich68 Ma brate, kliks komentatori su ti uglavnom isfrustrirani i besposleni neostvareni mladi ljudi. Kaze uglavnom, jer ima tu poneko od koga se moze neka i pametna cuti. Krenucu od sebe, jer na kliksu kuckam komentar iskljucivo ako sam se totlno usmrdio od dosade ili gripe, kao sad naprimjer. A ima nas zlobnih, zavidnih i kvarnih koliko hoces. Sta ocekivati?1...
Naravno da je opasan kada se pokušava preći preko pružnog prelaza dok blinkaju crvena upozoravajuća svjetla. Sve prelaze na kojima je samo svjetlosni signal treba obezbjediti i sa rampama naravno.
Krenuo na Paradu ponosa 9.01. i tek sad stigao brzinom 40kmh... Sucut porodici zrtve .... zalosno je to da prelazi nisu osigurani i da se zna kada nailazi vlak ili ti voz...
Na Zapadu kao i u Kini i i u Japanu ovo je spori voz i vec je Muzeju nekom.
Ja stvarno nisam imao pojma da ste napravili brzu prugu u BiH. Alal vam vera. U Srbiji tek grade. Moje saučešće porodici preminule
I još jedna nesreća sa istim razlogom kao i prethodna. Hoće li se neko osvijestiti?? Zapravo, hoće li iko odgovarati za ovo??
bože sačuvaj koliko tih nesreća u jednom danu.
Ovo je sve samo nije brzo
Pa ni u istocnoj aziji nema prelaza bez rampe. BIH je ruglo jedno koje ne zasluzuje da bude u Evropi!
Vazno je da Milokrad i co hrane svoje ovce lazima i snovima o genocidnoj tvorevini a ovakve stvari gdje treba malo para uloziti da se sprijece tragedije, ko hebe.
@BijeliLukSkywalker Vazno je da Bake - San bog brzih vozova, a inace najveci saradnik Dodo Nobunaga - e kaze da je bolje u Saraj shogunatu I brze nego u Dodo shogunatu..assa..a sad svi ritualno da izvrsimo sepuku
Zoz od 200 metara, 100 tona celika ...i ti ga ne primjetis da dolazi... hoce to kad si pjan i nadrogiran
Od Doboja pa do Banjaluke strahota pogledati prijelazi bez rampi,takodje u cijeloj BiH u koju Evropu mi hocemo i sacime?
Najstrasnija recenica u cijelom clanku je " ovdje cesto budu nesrece". Pa zar je to toliko skupo i komplikovano da se oznaci normalno taj prijelaz?
Naprvite rampu ili semafor,pa zar je to skuplje od ljudskih zivota,sacucesce porodici.