Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugi put dodate još jedan čamac, ili isti broj čamaca al da vas bude trojica
i na nogama da stoje cijelim putem...i onda kuku majci
Bezgranicnost ljudske gluposti
Moralo se dogoditi jer ovi rafter vozaci su smrtna opasnost za turiste ako voze uzbrdo ili nizbrdo. Sva prava zadrzavaju za sebe i nista i nikog ne postuju.
Kh...li se a ne znaju letiti. Ne radujem se ničijoj nesreći ali mi ovakvih likova a pogotovo onih na motorima nije ni žao. Ravnodušan po tom pitanju.
Tražili gusici čepa
Cirkuzali..i mi smo isto radili kao mladji,,,al eto vidite zlo jednom biva..nekad ne mora biti do vas i vaseg vozaca...nikad ne znate ko ide iz suprotnog smjera..
put Konjic-Boračko jezero je katastrofa a ovi sa kombi vozilima za prevoz čamaca inače voze kao ludjaci po toj cesti
Da ima i trun države i zakona ,nikad više ne bi vidio volana.A ovi što voze čamce to je posebna priča.Nažalost samo što su pojedinci jači od policije i zakona pa rade šta hoće i kako hoće.
Play stupid games win stupid prizes.
Ko trazi i nadje...