Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška za hrabre kamere koje nastavljaju snimati lopove čak i dok ih kradu.
Njima jedino može dohakati kadar SDA kad ih napadne. Vidjeti slucaj Cesir.
da je imao bolje obrazovanje i rodio se u porodici sa bogatim roditeljima i politickim vezama sigurno ne bi krao kamere. krao bi budzetski novac preko tendera. lopovluk je u genetskom kodu ovog naroda.
@clav budžetski novac se ne krade. on se pametno usmjerava u privatne firme ! sve po zakonu.
Interesantno je kako je otvorio vrata, a nije nikome pozvonio na interfon. Kao da ga je neko ocekivao. Vrats bi se zatvorila dok je gospođa došla do lifta, a i kada je prvi put povukao vrata, bila su zakljucana
Naravno torbica je tu...
Pazite dobro šta je na udaru sada kad nema kamera.
Sve dok postoje suftovi koji kupuju ukradene stvar, sana dir isl.......bice lopova. Kada ljudi prestanu kupovati ukradene stvat onda ce i lopovi prestati krasti iste jer ce im biti beskorisne....al ne bosnjo radije za 30 KM kupi nesto bez obzira sto zna da je neko ostecen. Jednako kaznhavati i lopove, a jos vise one sto kupuju.
ne krade je on sebi nego mu neko narucio sve kamere okolo Sarajeva po vikendicama treba provjeriti jer samo ih tamo moze postaviti
Kakvi su ovo IDIOTI majko mila !!! Da (ne)vjeruješ...
garant je i ova kamera amaterski postavljena, bez zaštitnog kaveza. i dovoljno nisko da se može skinut. danas svak postavlja kamere.
Policija ih neće ni pokušati pronaći isto kao i u školama gdje ima nadzor a djeci se krale stvari
Cijelo Alipašino zna ko je lik.
@fbUser1584737138 a i sire haha
ovi gori od huse ćesira
Poenta je da na svakom objektu bute kamera, onda se lako može ustanoviti u kom pravcu su kriminalci otišli ingdje su završili. Na osnovu toga i drugih podataka lako je osumnjičiti a zatim i provjeriti osumnjičene. Ali, valja mrdnuti guzicu.
daj ba od kada su se pocele postavljati ove kamere od tada se kradu, pisete ovo kao da je neka senzacija
Biti će još više krađa sve dok nam ovi vladaju državom
Dragi klixe,hvala sto ucite mlade neiskvarene ljude da budu lopovi,kao sto i sami navodite nisu uhvaceni,a ova vijest nije apel da se uhvati lopov nego wauu gledaj majstora kako radi,on je sad popularan.btw kameraq stiti objekat a sta stiti kameru?
Nemojte odmah sve u zatvor, treba izravnati krivulju...