Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papanluk to je kljuc svega pa i saobracajnih nesreca..
Komentar koji sam čuo ispred jednog kluba - "tako je pjan ne može otić do auta, moramo ga odnjet do volana" Ne poštujemo zakon, ne poštujemo druge ljude i ovako će nam biti sve dok tako nastavimo.
Sad Irfan Nefić sjedi kući na fotelji u potkošulji, sa klipačom u ruci i govori sebi "Sigurnosna situacija u Sarajevu je zadovoljavajuća" i cereka se ko debil. Onda uzima gutljaj i prne sa strane i nastavi se dalje smijati. Ko da mi Nefa nedostaje i njegove opaske na situaciju. Otkako je otišao, ko da je sve postalo gore. A mislili smo da nemre bit gore. Mere uvijek, mere uvijek.
Boze svega al pameti naj vise!
zakone koje su poostrili znaci da ne piju vode
Sve radi ljudi koji voze stare alfe i golf dvice a ufuraju se da voze ferrari-je
I radi onih koji "20 godina pjani voze i ništa" i oni koji "znaju cestu k'o svoj đep, da mogu i zatvorenih očiju" i onih kojima se to jednostavno "ne može desiti" i raznih drugih kurčenja.
Upravo...
E moj Jusko, a ti mislio kad povećaš kazne da će se smanjiti broj nesreća. Tako je to kad DIFovac zaključuje strateški za saobraćaj, jer je bio dobar u borilačim vještinama i bavio se oko sigurnosti.
Jadna nepismena SDA talibanska sirotinja. :-( Stvarno je agonija životariti u Fekalistanskoj faveli... nemaš vodu, nemaš vazduh, nemaš pare, nemaš hranu, nemaš nadu... i onda sedneš u raspalog golfa dvojku i izgubiš glavu. Bože, smiluj im se!
Premalo mrtvih.
od tih 37 k 20-tak je gold dvica teheeee
Instagram story uzrok nesrece
U narednih mesec dana, samo gledaj, Klix-ov pokušaj novinara iz nehata će da uređuje preuzeti tekst, plače i grize zlatnu kašiku istovremeno... puštaju se oba kraka Koridora 10 u Srbiji u rad. Ne samo da je to autoput između Subotice, Dimitrovgrada i Preševa... nego je autoput između Beča, Soluna i Istanbula. A nepismena SDA talibanska sirotinja? Nema autoputa ni između Sarajeva i Tuzla... gine se po nekim vukojebinama kojima ni ime ne možeš da izgovoriš.
Procentualno mnogu više poginulih u odnosu na recimo jednu Njemačku sa 85 miliona stanovnika i 20000 km autoputeva na kojima uglavnom nema ograničenja brzine! Kod nas cca 300, u Njemačkoj cca 3000 u 2017! 10 x više poginulih u Njemačkoj a imaju skoro 30x više stanovnika!Za razliku od Njemačke kod nas se veže nekih 30 % vozača i suvozača a na zadnjim sjedištima možda se 99% ne veže! Kad bi se svi vezali imali bi upola manje mrtvih i teško povrijeđenih!
I jos dodas puno stroziju kontrolu na tehnickom pregledu sto je isto vrlo bitno. To ne znaci da su u njem svi automobili novi ima tu dosta vozila i 20 god stara ali mora biti tehn ispravno
kupi auto...sjedne za volan... odvrne turbo folk i konta da je osvojio svijet i univerzum...
kako kaže pjesma NE BRŽE OD ŽIVOTA NE AKO MISLIŠ BILO GDE VOZI SPORIJE