Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta kazu, uzvikivao Allahu akbar...LAZU da bi opravdali ubistvo. Momak se tu zatekao a oni(civili) ga napali lovackim oruzjem. On u kuci nasao neku pusku jer je kuca bila puna oruzja kao i svaka dole. Policija slikala zolju u paucini koju niko prije toga nije ni dodirnuo. Sta rade naoruzani civili na slikama????Ubise ga ni kriva ni duzna.
Interesantno je da ime ''Moura Dupouy Elie'' ne postoji na google-u (0 rezultata), znaci jedini portal koji pominje ovo ime je Klix.
Pa logicno, kad im je izvor Policija, tj. oni koji su i utvrdili identitet.
Sta ima veze sto.nije m i g r a n t opet je to tero ri zam
I da li ce se ovo sada okarakterisati kao TERORISTICKI CIN ili ce biti upucen na psihiijatriju posto je Francuz??? Usutili se nesto ovi iz radovanovog MUPa
Pucanje na policiju ili nasilničko ponašanje instant kill.