Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e cuj detalji i napise ovakav clanak
Pa ovdje su svi vam serijski pametni pa je i isaret dovoljan :)
Da li je malodoban pa se ne objavljije ime i prezime,pa dokle ce ubojice,dileri i ostali šljam ostajat anoniman u društvu…
Kada SDA vlada droga se prodaje nema akcija, krimosi nosaju znace djeca nam se truju...kada nema pogane SDA ovo se desava i hajmo sad Zenica Foca Vojkovici na par godina.
Mashallah
Jeli u pitanju jugozapadna Srbija i redovni zadatak njenih zitelja?
Ako je zelena nogu u prkno i mars kuci, a ako je bijela ili zuta u Zenicu na 20 godina.
Druka li Druka... Šmrk
Dovuci robu pred narkotike, a da neko iz murije nije umjesan u to, prosto nemoguce. Ovdje nesto smrdiii..
Drzavljanin Srbije. Za razliku od politike kriminal je organizovan.
op prijavice ,izdajice ili ošmekivanjice
Smrtna kazna!
Pa Malta je lijeglo droge, to svi dobro znaju. Cim padne mrak ljudi ne smiju proci parkom to ulaza u zgradu. Jedino prolaze opasniji momci na koje ne smiju.
Strasno " lijeglo" , šljegljo
Nisam ni znao da izgledam dovoljno "opasno". Ja prođem kud hoću, niko me nije nikad nije dirao. Vidiš dobro je biti skoro 1.90 visok / preko 90 kg težak. Čak iako nisi u formi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hapsi bagru
Šta rade ove bošnje mili bože
nije bolest sve sto boli. blago onom ko je rahat od pameti
Ne znam turski, može li na nekom evropskom jeziku?