Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaze se Cannabis Stativa stoko neobrazovana kvazinovinarska
Ako je dozvoljeno peci rakiju u neogranicenim kolicinama, zasto je zabranjeno saditi biljke? Ko ima pravo nekome zabraniti da nesto sadi i to u svome stanu?!
100% si u pravu!
a sta ti pusis :p
a lijepe bile mashala kad djubrad nanjushe otac ih
Vidiš ti to buraz moj ne mozes vise ni marihuanu uzgajat a da ti policija ne uleti u stan cccc stvarno cisti bezobrazluk
Treba legalizirati marihuanu barem u medicinske svrhe
Dokle je došlo da više komentara ima u vezi namjerno napisane riječi 'Stativa,jer ne vjerujem da postoji nepismeni idiot koji se bavi novinarstvom,nego mini plantaže u sred grada
E je*iga... jel ima bar jedna stranka u BiH koja se zalaže za legalizaciju?
Plantaża nije laboratorij,onda ja imam laboratorij za proizvodnju paradajza
Covijek je u poslu šta ocekujete od Balkanaca ako ne dilovanje i kriminal kad su osnovne stvari na cijeni koju samo politicari i kriminalci mogu prihvatiti.
Digitalna vaga koja asocira na vagu…
A sve neće omladina poljoprivrede 😁😁😁😁
Ljudi to je posten poljoprivrednik... LEGALISE!!!!!!!!!!!
pa sprema covek cvece za 8 Mart
Nije vutra droga
Vutra 🤌
Sto se policija i novinari sluze srucnim nazivima, da ispadnu pametni, eto oni znaju da je to SATIVA, danas vise skoro i nema ciste Sative, Indike i Ruderalisa, 90 % su hibridi, al moraju oni da se prave pametni!