Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo bolesno drustvo. Sto prije to priznamo, ima nade za izlijecenje.
Nema nama lijeka
Pa vidiš u kakvom je stanju država i narod
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U ovom dijelu grada treba svaku kuću pretresti
dolaze na naplatu decenijje zapustenosti, neimastine,primitivizma,ptsp-a,granda,zadruge,parova,turbo-folka...
Nedo Allah dž.š nikom, da nas umet Gospodar popravi i zastiti od svake vrste zla. Cuvajmo postujmo svoju porodicu, zaista sve ovo ce proci jar mi jednog dana napustamo dunjaluk, zemlju, kucu, interes jednostavno odlazimo sve ostaje iza nas a s nama idu nasa djela dobra i losa djela.
Sta je ovo? Tuzla ko Compton. Maloprije vozim se pored autobuske stanice TZ, kad ono policija prislonila 10 klošara uza zid sa lisicama na rukama. Rovi dva auta. Haman je gudra usla u nas prostor duboke. Djeca se nafurala da je ovo LA. Idi radi sta pm.
Najbolje bi bilo da palicija gasi požar a da vatrogasci tuku
PTSP nas drma i nikad nije strucno tretiran, a jos je gore sa losim odnosima u drustvu, koji ga hrane
Ako ima išta iritantnije a to je kad su stvar desi, a onda policije i specijalaca ko kusih pasa svuda na sceni. Izjave za Klix i slikanje. Dovoljan bi bio jedan drot-prasinar za čuvanje site-a i kriminalistička policija koja radi uviđaj. Ali jok sad imaš demonstraciju sile kad je sve bilo.
kažu prvo je bio jak pljusak a kasnije i tuča a onda je zagrmilo
Bosna Zee Bosna Zee
Ovi sa ovim beretkama su trebali biti tu zadnja dva mjeseca svakih 5/6 dana. To se zove PREVENTIVNO DJELOVANJE. Morali ste ocekivati rasplat ovakav.
Što u Titinoj Yugi, onolikoj državi nije bilo ovakvih tragedija, možda 1 u par godina na terenu svih 6 republika zajedno, zato što je, sistem i dtžava bila uređena, narod živio u rahatluku, u zatvoru bio ko je trebao da bude, bolesnici u ustanovama,dileri ni u snu nisu postojali itd itd
Da su sistem i država bili uređeni, ne bi propali. Narod nije živio u rahatluku, kako ko, kao i danas. U zatvoru bio i ko je trebao i ko nije, priimjera koliko hoćeš, kreni od Golog Otoka. To da "nije bilo dilera" pokazuje da nisi dio tog vremena.
Nema posla, korupcija, krediti, liječenje se plaća za teške bolesti, težak život, nije nam valjala Yuga i socijalizam, zakon i red, evo vam kapitalizam, uživajte
Gdje nema posla? Šta buncaš ti? Danas nema posla samo ko ne želi da radi ili baš nema pojma nibo čemu a i takvi mogu zaraditi kao irgeti dnevnicu kakvu danas budžetlije imaju! Samo nam ne hvali komunizam i socijalizam!!
Što u Titinoj Yugi, onolikoj državi nije bilo ovakvih tragedija, možda 1 u par godina na terenu svih 6 republika zajedno, zato što je, sistem i dtžava bila uređena, narod živio u rahatluku, u zatvoru bio ko je trebao da bude, bolesnici u ustanovama,dileri ni u snu nisu postojali itd itd
Tito je bio Bog, jedina razlika je što je Bog na nebu, a Tito je hodao zemljom!
Ovdje je narod nenormalan kakav crni sistem.
Od glave smrdi riba, sistem u državi ne valja, u vrhu vlasti kriminal, kazne minimalne, sudije i tužilaštvo korumpirano itd itd, Ramo Isak ministar igra Reality šou.
Tradicionalna porodica a? I kaze, samcima tesko jer nemaju brace i sestara :D A vidi ovo.
Jao kako ti je paglu komentar!! Pa ne mogu da vjerujem da si napravio takvu konekciju!!
Nikad mi nece biti jasno kako neko moze ubiti brata, sestru, majku, oca... Sta urade ti ljudi pa bolesnici pomisle da to mogu uraditi?