Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će "lepa" brena u uniformi sa orlovima ko ono u ratu na strani tzv RS -a da rastjera bombaše i zapjeva glupom Bošnji
njeno moralisanje smo vidjeli 93 -e u Brčkom,takva osoba nam ne treba moralisati ,dok smo ubijani, ona se grlila sa ubicama u Brčkom , Fikret Abdić u ženskom rodu ,kao i Senad Hadzifejs i face tv
@Raja. Dojadili ste sa tim Senadom više...možda jeste puno toga ali izdajnik sigurno nije...njih tražite medju Bakirovcima...svaki je sumnjiv a Bakir najsumnjoviji...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kurveta Jahić, kakva lepa i brena..
Bošnjaci se uzjampurili hoće belaja, e i ameri su vas skontali, mirni budite .
U pravu je Elvedin Pezic sve bio sto se tice bosnjaka i ove kalasture
Ima jedan stariji vic.Dosla nekadasnja premijerka Jugoslavije Milka Planinc u hotel na recepciju da se prijavi.Pita je Huse na recepciji za ime i prezime.Rece ona:"Pa zar me ne prepoznajete,ja sam najpoznatija zena u Jugi."Tad ce Huse kolegi Hasi koji je nesto dalje od njega:"Hase,Hase dodji ovamo da vidis Lepu Brenu... ajmeeee sto se ofucala"
Ja kad vidim da negdje nisam dobrodošao, tamo ni ne idem. Ne znam koji je quVac Breni da ovamo dolazi kad zna da samo probleme može stvoriti.
Ova malo polupala loncice!!! Nema arkana i orlova na Vlasicu, a ona dosla kao pjevati. Zar joj nisu rekli da je rat zavrsen i da arkan nije vise na Vlasicu??? A i kostim u obliku uniforme joj nije vise poterban. Kratka pamet u bosnje!!!
Kurveta Četnikić i slatki greh!!!
Chetnichka rukva!!!! 🤮💩
Vratila se stoka
Jelena Živojinović , samo.nek se zna
Odvratna pjevacica
JajaDoKaldrme dojavio.
Ovo je pozitivno. Nas narod se budi, sve su patriotskije orijentisane nove generacije. Treba to kanalisati na pravi način.
Neka pozove Arkana u pomoć....ako joj je dostupan
Ubrzo će ona sa Arkanom u paklu koncerte održavati, vidiš da je jednom nogom u grobu.
Toliko o kulturi nas Bošnjak. Sram da vas bude Bosno i Hercegovino.
Da je ne volim, Ne volim. Da bi platio ulaznicu?Ne bih nikad. Da li treba da Piiijeva treba. A da je nasa iz BiH nije i nikad neče biti. Nosala uniformu po Brčkom lafo nije znala da je rat??? Vozz..
Danas je poseban dan. Danas je 31 godina od formiranja 308/708 sl.brdske brigade N.Travnik..Neka je vjecni rahmet borcima koji su dali zivot da bi mi mogli sad ovako u miru da pametujemo. PONOS !! 🫡🤍🤍🤍🤍