Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne kontam zasto ovo rade, ozbiljno. isto i za aerodrom. I ne mogu da vjerujem da u 2024. ne mogu da otkriju ko to radi. A nase policije pa sta oni mogu da rijese
Kupuješ SIM karticu na trafici, a niko ne zna ko si i šta si. Trebalo bi zabraniti kupovinu SIM kartica bez identifikacije.
Na celu policije je nesposobni, nipotisticki kadar katica admir, tokom njegovog mandata nikada gore nije bilo, od pucnjava, rafalanja, gađanjima zoljom do raznih nastranosti, sta je sa mrtvim tijelom nađenim u vreci u koritu Miljacke?
imaju li novi policijski kompjuteri sisteme za pronalaske ovih sto kontinuirano salju lazne dojave? ili je pak stvar neadekvatno obucenih kadrova? mozda da nabavite jos oklopnih vozila pa da ih parkirate ispred trznih centara, sudova, skola, aerodroma, ne bil zaplasili dojavljivace...
Podstanaraska posla!
Ovo isto kao kad hapse migrante kzd prelaze granicu iz BiH ka Hrvatskoj, a puste ih da udju u Bosnu iz Srbije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne miruju srpske i hrvatske obavjestajne sluzbe, ovo je ciljano kreiranje haosa u gradu
Ovo je kao i u BL oni sto ih stranka placa da blokiraju saobracaj po gradu tako I iza ovog stoji neka stranka sigurno. I kakva je to nasa policija da u danasnje vrijeme ne moze otkriti ko stoji iza ovakvih dojava?
Uvesti 5 godina zatvora minimalno za ove stvari i naknada stete pa ces vidjeti koliko ce zvati
Za dojavu postavljene bombe treba dozivotna zatvorska kazna. Pa nek dojavljuju koliko hoce. Kad tad mora neko past
Navodno je postavljena bomba ali nije provjereno dali je u pitanju jediti izričaj
Navodno je postavljena bomba ali nije provjereno dali je u pitanju jediti izričaj
moze im se kad su na celu katice rame i njima slicni
Treba za lažne dojave uvesti zatvorsku kaznu od godinu dana, pa se neće niko zezati.
Evidentiranje kupca SIM kartice, prikaz licne karte
ruska posla
U Njemačkoj lijepo kad kupiš SIM karticu, moraš da se identifikuješ tj. prijaviš broj putem video poziva. Druga stvar, neshvatljivo je kako jedna savremena država sa savremenom opremom ne može locirati ove budale.
Katica i Ramo će sve to srediti nema brige-:)))
Nasa policija ne moze naci krompirusu u MM-u.
Vidim pojedine komentare. Kakve veze ima SIM kartica sa email poštom, nije poslata SMS poruka nego je poslat email, a to se može pronaći ako bude stvarne želje za tim.
Valja onilike papagaje hrčke i ribice iz pet shopa iznijeti..