Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji ih poznaju, znaju o kakvim je momcima riječ 🙂Klixovci se kao i uvijek bave teorijama zavjere.. Momcima želim brz oporavak i da napadač bude pronađen što prije!
Momci su se snasli stekli milione sto to nekom od vas smeta, pametan momak iskrositio internet na najbolji moguci nacin i sad zbog tog treba neko da ih ubije? Momci za primjer i brz oporavak!
Starijeg brata poznajem. Želim Vam brz oporavak obojici. Stariji brat je covijek sa ogromnim srcem obrazom I dušom koji ne poznaje razlike u vjeri osim kakav je ko covijek. Nadam se da će policija početi hapsiti zelenase I ove sitne izvrsitelje. Treba li neki klosar oteti ono za sta se ovaj momak sam izborio? Neka vozi auta kakva voli nije Ukrao od nikog sam je zaradio. Ovo je čisti pokušaj reketa. POLICIJO DIZITE SE NA NOGE rjesavajte ovo 2 djeteta su u pitanju!
Imal đegod dnk jesul tražili!
Ovako rade samo arapski kriminalci na Zapadu
Ovakav razvoj dogadjaja je razlog zasto te Amerikanac, kad mu udjes na imanje, sumnjicavo odmjeravajuci, pita: ' How can I help you?', sto je samo 'umotana' verzija sasvim drugog znacenja. Hoce reci:' Sta ti trazis nezvan na mome imanju?'. Nekad bi bacio novcic u zrak i probusio ga metkom iz revolvera - pokazuje ti da s njim nema shale. Kauboj je isti I danas, samo sto umjesto kolta drzi - mobitel. .. A Bosanac ka'e 'Hajde,. Evo zena prostaglandin kahvu'...
... Evo zena **pristavila** kahvu ...
@connected.... Tehnologija 'pametuje': autokorekcija. Halali.
Ma došlo do neke greske u sistemu...
Ovo je prica za najgori horor ikad. Ustvari gori od najgoreg. Jedino gore od ovog bi bilo da se nekako ovaj ludak uvuce u kucu i vrsi misteriozne napade na ukucane i raznorazna zastrasivanja i sl.
Nije džaba garant.
čemu nasilje bro
Kod nas je napadac zasticen nesmijes mu nista cak ni na svom kucnom pragu govorim ovo iz svog iskustva Kriv je covjek koji ima kucu a za institucije lopov a cak nesmijes dofatit jer te moze zuziti za razne stvari Pronaci idiota i u zatvor ali da kopa u rudniku a ne da uziva u zatvoru
Bravo ne sikirajte se , kad ga nadju pustit ce ga..
braco*
Ove neke OLX nesuglasice?
Neki krupan razlog iza ovog slucaja se krije . Indijanci nisu mogli slati dimne poruke bez vatre.
napadnuti su interesantne zivotne dobi...nadam se da nije droga u pozadini jer u gorazdu krivicno dijelo se desi svamo 10 godina
Uh brate,ima li i ovoga?Iz cista mira u njihovoj kuci.Hebeno.