Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A uzimaju se repa na svakoj registraciji m... vam vasu nemate mreze da spustite niz stijene.Druze ako prezivis a hoces tuzbu slozi da bnkrotiraju kerovi za ne odrzavanje puteva smecari lopovski.
Do kad će Ceste Federacije biti nijeme na nekoliko poginulih i teško povrijeđenih na ovoj cesti s.rti i najgoroj cesti u BiH i do kad će se izvlačiti od sankcija pred nadležnim sudovima...????
Od kad je Jajce u RS-u???
Kod nas kad se ovo desi nema auto osiguranje da pokriva troskove lijecenja, odsustva sa posla i dugorocnog gubitka privrjedjivanja.
Ma podići još veće akcize na gorivo, u tome je spas...
eto mreze ce zastitit kad pecina se odlomi
Zaštitne mreže će se ugrađivati u 22. vijeku. Ta će 21. vijek i ovolipacne akcize i putarina
Jevropa
cudo, na takvom autoputu da se desi ova nesreca
Bome, ovo je bas zajebano kad ti se desi ! Ni kriv ni duzan ! Nadam se da nisu puno povrijedjeni.
Dobro ljudi, ne mozes sve drzavu krivit, nije put ni los, kad se u pitanju ovakve nesrece nema tu odgovora.