Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli dosta vise majku vam bolesnu za volanom hoce li iko ista poduzeti da ne citam da je neko stradao svaki dan
2 auta, 2 povrijedjena, 2 cokoladice u Twix pakovanju
Svi koji su vozili relacije Citluk, Siroki, Posusje itd znaju odlicno kako se tamo vozi...niko ne postuje nikakva pravila a pogotovo ogranicenje brzine, znak stop i punu liniju! Cudi me da nema svaki dan 10-20 udesa
Neovisno o tome sta Sda misli ali malo istrazite i povezite: Srbija s Dodikom hitno i uzurbano kuje plan da se povezu Kosovo i eres i na tome uvlace Hdz radi stvaranja 3 entiteta! Dakle, hoce sad u septembru da iznesu opasan prijedlog za urusavanje Bosne ino diplomatama kroz izvrtanje cinjenica. Bojim se da to nece izaci na dobro - Kosovo su izgubili ali tvrde pazar!!!
@gooUser1588095686 ocisti i naulji cijev... Zlu ne trebalo