Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH ne treba ni pracenje ni obavjestajne sluzbe, policije, istrage nista vam ne treba da pohapsite kriminalce jer vam je dovoljno samo da zaustavite lika koji vozi luksuzno auto, sepuri se po drustvenim mrezama, stanovi, neke kuce, a nema dana radnog staza niti firmu ima. Samo na cesti zaustavis i hapsis prosto i jednostavno
Kadrić pun keša, ima ogroman stan pun najmodernijeg oružja i na parkingu najskuplji auto. Omladina to na portalima gleda i divi se. Ako pravosudni aparat ne osudi Kadrića na najmanje 40 godina, omladini šalje jasnu poruku, budite ko Kadrić, bogatite se preko narko posla, isplati se.
Dosta ljudi u strukturama moći ali i izvan, potiče od fukare koja nija imala ništa u životu i ostala željna svega, a nije imala nikakve sposobnosti bilo šta da zaradi pošteno i dive se ovakvim, prate ih na društvenim mrežama i nadaju se da će i njih sunce obasjati, nije bitno kako i odakle. Da ih žele hapsiti na osnovu porijekla imovine, davno bi to radili. A običan narod samo bleji i ne talasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisli budeš specijalac, odlučiš da radiš za kartel jer je bolja para,i na kraju te privredu tvoje stare kolege...
Ne brini Aleme Hodovicu ja cu ti cuvati Lelenushku na mojoj jahti.
A kad ce njegov najbolji drug Armin Numanovic Argelini zvani ( Patuljak ) s njim ?
Idemo sad lagano Aďnań Xarbinja,Krslaķ noDi,Xaznadar Aleń,Çako i Omaŕ Çoroviç,hajmo laganini klavir svirati....
A kada na red dolaze bakir, dragan dodik itd...???? Ova zemlja nema zakona.
Ima ih u Dubaiju ko mrava
Jaran Dine K😂😂
Ništa novo Jer kad si na nekoj državnoj poziciji misliš da možeš sve pa i biti krimimalac
Dakle, još uvijek važi Marfijev lovostaj za jednog sarajevskog Dinu, nipotistu.
Kad je na dragana red
Lelaluska na aparatima!
Dino (& Tito) Konakoviću spavaš li mirno? Šta ako ti Marfi okrene leđa, onda će i Hadžifejk i Šćepo o tebi praviti serijale.
Dzenis Dzenis
Hobotnici se prvo glava siječe, znači treba odozgor krenuti, od polizičkog vrha pa sve dolje do opčinskih kabadahija, natrpat zatvore kao Bukele u Salvadoru.
Anja Gligoric na aparatima? Zna li se sta?
Nema je, povukla se u misiju rupu