Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad hajvana hrani 35 godina u zatvoru. Ma ubit to treba kundakom odmah i nek se dragom Allahu žali na onom svijetu.
... Jos ce i izaci iz zatvora nabildan....
Pa zar nije to bolja kazna? 35 godina zakljucan kao zivotinja. Treba jos postroziti kazneni zakon, za ubistvo da ide minimalno 25 a maksimalno dozivotna. I 1 sat dnevno svjetlost da vide, ostalo u 2x3 rupi da provode.
Moj Eldine da sam otac te djevojke vjeruj mi,Allah me gleda,ne bi ti ni vidio suda,isli bi zajedno zbog ubistva na drugi svijet pa nek On sudi.
@Nexxy slazem se 💯 ali kada poredim Miloševic i Tudjman što su mnogo veci zlocine pocinili ne da su manje kaznjeni vec im naše komšije postavljaju spomenik kao Heroje . I to je ta razlika , naši bi sami presudili genocidašima a ne velicali
Ma ovo nikako nije normalno retardirani ljudi blago receno. Da nas Allah dragi sacuva budala.
Koliko god dobije za ubistvo malo je, ali bolje i ovo nego da je dobio 10 godina…
aj naslova. Dva put je ubio?
VELIKI bravo za sud. samo trpajte na doživotnu robiju ili maksimalnu zatvorsku kaznu te ubice, kriminalce, zelenaše, svodnike i ostali ološ.
Monstrumu je malo i 100 godina
Najbolje bi bilo i njegovog advokata Omara sa njim poslati u Zenicu koji zastupa ove i slicne probisvjete, jer je branjenjem ovakvih kriminalaca zaradio dobre novce a sve preko ledza poreznih obeznika.
Uz ovu kaznu treba samo dodati težak fizički rad i bez prava na pomilovanje!
Svakom ko je ubica minimalno 35 godina pa i više
hoce li se ovaj slucaj ikad zavrsit il ce unuk sudije radit na njemu
Ovakvog kera treba samo na teški rad poslati i da umre dok radi!
Neko 35 godina , neko godinu i to plati i zavrsena prica , kakva drzava kakav sud to je vise smijesno postalo
Član 43. stav 1. Krivičnog zakona FBiH: "Kazna zatvora ne može biti kraća od 30 dana NI DUŽA OD 20 GODINA. "
clan 43 stav 1 krivicnog zakona nije dovoljno dobar, ovaj covjek ne treba da bude 35 godina u zatvoru jer mi kao porezni obveznici placamo da bi on bio sit i da ima krov nad glavom, ovaj covjek treba da bude osudjen na smrtnu kaznu koja se treba obaviti ne kasnije od 1. novembra 2023ce godine.
Znamo piše to na 13 strani uđbenika u Mejtefu Koju li si ti školu završio da mi je samo znati....
I to mu je malo