Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bolan bjezalia policija unazad. Sto ga ne izrokase u autu a ne da se izmicu. Svasta
haha cuj isli unazad da izbjegnu kontakt.. e svasta :)
nisu se oni povlacili u nazad, vec su prvom prilikom ckocili u kanal... 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
po kojoj racunici su 97. 98. i 2000. maloljetnici. Jao novinari gori ste u svom poslu od policije
Vidjela djeca da kroz slucaj edina gacica mozes nasamariti policiju i citavu drzavu pa se zajebavaju.
znaci policija ganja ove klosare, u jednom momentu oni okrenu na policiju, ovi se povuku da bi izbjegli sudar (?!) i slete u kanal. a sta bi bilo tek da treba srediti neke ozbiljne kriminalce, a ne ovu balavurdiju?! onog pizduna trazili 8 dana, lik pjesacio, ubio 2 covjeka i pukom srecom ga nasli. jel vrijeme da se zapitamo gdje mi to zivimo konacno?
Treba u BiH da se desi nesto poput sablje, pohapsit ove krupnije dilere, vehabijice, te ostale opasnije lobanje sto su pustene iz pritvora a ocekuje se da ce ponovit zlocine, sve u samicu i udarat da kmece ko kokosi pred klanje... Ko se bude opirao metak u celo... Pa onda promijenit i poostrit zakone... Pa tek onda kad se smiri situacija i utjera strah u kosti ovoj balavurdiji da se prociste politicari i vlada i pohapse krimosi u odijelima.. Ukinu tri predsjednika stavi jedan
te se ukinu kantoni i sva ta uhljebljena radna mjesta na kojim se nista ne radi.
pucali su iz pravog pistolja, a fol im bacili plinski pred oci da ga nadju, poslije i ako ih ufate "pojo' vuk magarca" 😊
Oni pucali policija nije uzvraćala, e jade od države i policije, da ste ih pobili sto je i trebalo bila bi opstenarodna korist, lopovima strah u kosti, ovako ste im dali samo podstrek da mogu raditi sta hoce
Wild..wild West 🔫💣
pa sto policijo ne uzvracate niste valjda naoruzani samo pendrecima
Mosnje sto se događa,ovakvih scenarija nema u HR HB i RS!!!!!!!!!!!
nasa domovina lagano i sigurnim korakom postaje evropski Meksiko
@desBangla hahahahaha aj ne lupaj,ovdje u ratu nije poginulo ljudi koliko ih je u meksiku zbog droge
Ovo je pokazatelj da dosta policijskih sluzbenika ne zna svoja policijska ovlastenja posebno kad se radi o upotrebi vatrenog oruzja.Cim su poceli da pucaju na njih imali su sve uslove ispunjene da uzvrate.Da li.ne znaju ili nece pitanje je
Mozda nisi primjetio, ali policija ustvari nije kao u Hollywoodskim filmovima gdje vise kroz prozor auta u pokretu i resetaju po cesti iz mitraljeza, ne obaziruci se na slucajne prolaznike i stanare zgrada.
Koliko je metaka policija ispalila? Mislm već je pucano na njih, da nisu čekali odobrenje da uzvrate vatru? Kako bi ih ja izbušio da su na mene pucali. Ali sve, bez razlike ko je iz vozila pucao.
Gledao si puno akcionih filmova! Nije sve kao u filmu. Nekad moraš prvo sakriti glavu, pa pričekati, pa proviriti, pa tek onda zapucati!
Sreća da niko nije stradao. Do kada će policajci biti glineni golubovi? Ne mogu da vjerujem kako nam je svima život jeftin postao.
Zulumcari nemaju mira
Čuj policija bježala unazad i upala u kanal?!!? Halo ba, jel ovo neka zahebancija??? Policija se morala zakucati u njih, onda izaći iz auta i izbušiti ih k'o švicarski sir. Čuj ono ima 16 i 17 i puca na policiju?!? Ma džaba zatvor, to ako ode tamo izaći će još gore.