Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cujjjj Focak hahahahahhahhahahhahahaahha nova mafija
Pao je u blato i osjetio cjev vidio je facu, bradatu i drsku vidio je smrt i cuo je rijeci dobrodosli u Republiku Srpsku!
Djikane...ne glumi cigana kada to jesi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupio focak djetetu lizalo i mali lize lize 3 dana lize. Cetvrti dan mu zena rece hajde bolan skini djetetu celofan nek se zasladi malo.
republika srpska
Nestalo pljacke,ali ima Sarajevo,to je sa sirijcima bilo usput samo,Sarajevo je glavna stanica za pljacku,ima kola kuda god maknes....
Pa gdje će preko Foče u Evropu?!
Prosle sedmice neki jadnici iz salakovca zalutali u mostar i capljinu!Odmah deganek ,bejbol palicama preko leda!Nece im past na pamet da idu u herceg-bosnu!
I TI SE TIME KAO NESTO DICIS. NISAM JA ZA NJIH AL NISAM NI ZA TORTURU TIH LJUDI, SAMIM TIME STO SU LJUDI A BROJ DRUGO NIJE NJIH NATJERALA DOBROTA DA CAK OVDE DODJU TEK ONAKO.
U Bugarskoj imaju facebook grupu u koju jedna zena objevi da su je migranti napali i uzeli novac!Odmah se nekoliko auta bugara sjeti na to mjesto ,i zateknu njih trojicu.Okruze ih i deganek.Najsmijesnije je sto napadaju policajca koji se zatekao u blizini da sto ih i on ne tuce!Rezultat-nema ih u bug skoro nikako vise!Isto rade i rumunji a hrv policija ima sve moguce ovlasti od eu!Nedavno se jedna grupa sama vratila nakon bezbroj pljacki i deganeka
Bolje da ste Irance, gore bagre od njih nema
Zove Fočak hotline, javlja mu se mazni glas: - Šta želiš da ti radim? Kaže Fočak: "Haj' me nazovi!"
Izasao Focak sa trebom i haj vrati se on kuci pa ga pita stari: "Koliko si para potrosio?" kaze on "Ma cvaju, nije više imala" hahahaha
Kažu Fočak upo u blato i uprljo ga
Fočak đikan bi sestri iz gaća uzeo a ja bi mu ga sestri stavio
Oke al otkud dvojici Sirijaca 2000 eura u kešu? Navnodno nemaju šta jesti tamo?
Nađi sebi ženu za jednu noć na ==> www.Arliass.cf
Jebli mater svoju cetnicku
Na Avazu pise i da su ih Seksualno Eksploatirali kao Nesto