Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naj korupiranija zgrada u BiH.. Zgrada kao u horor filmovima sve visi i otpada.. Magnet se ceka od 3.do 6. mjeseci. Pacijentu se toplo preporucuje da ide privatno kod tih isti doktora prije ce zavrsiti😂😂🥺😟. Park bolnice pretvorili u odlagaliste pepela i cumura. Tesko da u ovoj ustanovi sa ovakvim okorjelim kleptomanima moze biti bolje.
FUP je teroristicka organizacija koja ima za cilj destabilizaciju RS-a i sirenje Talibanske vlasti na Balkanu. Pa zelena transferzala ne da je u planu vec i postoji i neuspjeli pokusaj Radovana Karadzica da to sprijeci nas je doveo do ove situacije danas.
Naj korupiranija institucija u ze do kantonu. Pogotovu ginekologija. Bolnica sluzi kao info pult da se usmjeri pacijent u privatnu ordinaciju.Naravno vecina tih esinara radi u njima. Ct se ceka po 3...5.6 mjeseci. Ako nemas para umri. A zgrade uronile,parkovi u krugu bolnice ne postoje više sve krpačina visi i otpada.
I vrijeme je bilo
kakva smijurija hahah haha hahah, da samo znate ko što ne znate ha hah aha
Treba kompletan zdravstveni sistem precesljati. Provjeriti kakve se dijagnoze pisu na potvrdama o smrti na KCUS i imaju li uopste veze sa osobom koja je umrla ili pisu sta im je volja kako bi se oprali.
Ne hapsite doktore! Kakvi su takvi su, boljih nemamo!
Kanzonalna bolnica Zenica je epicentar za mito, korupciju i lopovluk.
Ajd ne baljezgaj dzaba.
Hajde vi iz FUP-a malo pretresite ove milijunaše iz ercegovine sto nemaju fiskalni kasa nikako...
Dok dzematlije iz prvog saffa pohapse,onda Hercegovina