Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izret će mu mjere prebačaja na drugo radno mjesto, kao i onima u Gradačcu.
Jebote ja konto 1998 godiste jos u obdanistu a ono vec drogu rastura.
A jadan
Za noge objesiti đubre, uhljebi se u državni posao i još djecu da truje, smrtna nije mala za ovakav korov mamu ti tvoju džukelsku
OVO JE KO PAUKOVA MREŽA SVI POZNATI OD PRIJA KRIMINALCI U POLICIJI RADE LJUDI POZNATI OD PRIJA DA SE BAVI PRODAJOM DROGE DAJU MU SLUŽBENO AUTO DA RAZVOZI 😂😂😂A RASPADA OD DRŽAVE OVO NIGDJE NEMA.
OSTALO JE ČOVJEKU BICIKLO NA RADNOM MJESTU PUSTITE GA DA VRATI BICIKLO KUCI UKRASCE KO BICIKLO POZNAT VAM JE OD PRIJA 😂VRATICE SE ON NEĆE POBJEĆI 😂😂
Osmeko ga Garant onaj vozac sto je pao na granici.
Sad će da dobije prekomandu u pu Gradačac a Dženy ide u Živinice City da ljubi nabildane frajere u crnim džipovima
Ode danda........na ulicu :).............. drugim kanalom
Kazniće ga tako što ga prebaciti u neku drugu policijsku stanicu jer ako ga otpuste ili ne daj Bože krivično gone, ima da ocinka i ošmeka sve kolege i šefove sa kojima je radio. prema tome, po starom BH običaju "tresla se gora - rodio se miš". Nađu 10 kg gudre, 5 sebi u padže, a 5 prijave da su "pronašli".
izgleda da ispadose najposteniji sad oni koji te peglaju dok im ne das 20 maraka
Neka ovi dobri gradjani iz Kaknja dodju i ovog malog podrzati, mali je dusa od covjeja.
Zna za ovo i ministra policije Svi su ono upetljaniŠto ne uvedu da svaki policajac ima kameru koju ne može isključiti za vrijeme smjene......neče jer bi se mngi odrekli uniforme.
Napišite slobodno ime i prezime: IRHAD "RIKI" MEŠIĆ
Aferim momcino, pa ovaj kao da je sir susio 😂😂😂
pa svi znaju da su policajci najveci dileri
Ja mislim što oni mene kazne a ja vozim 63 km/h, oni se drogiraju.