Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mu se Allah smiluje i uvede ga u Džennet. Amin
Pokoj ti duši momak.
Otac j na vaznim pozicijama u NS,u mozda je Almir kolateralna steta !! Ali da imamo iskusne istrazitelje , mislom da bi se moglo uci u trag !! Nije Gorazde Berlin … Samo ako je u cilju da se otkrije pocinitelj …
Pojeo vuk magarca, biće kao sa Memićem
Ko zna sta je tu bilo. Ne ubija se tek tako bez razloga
Žalosno!!!! A ubicu kazniti smrću!
Zao mi je covjeka al nekome je bio kriv ili duzan...
Dragi naš Raša, osmijehu grada Rahmet ti duši. 🥺❤
Tuga..ode mladost, otac, suprug, sin, brat, prijatelj...zbog neke ili nekih budala koji su sebi dali za pravo da uzme ili uzmu neciji zivot. Dao bog da gori ili gore u paklu!
Otisao je ovaj dunjaluk u suprotnom smjeru vec odavno.
Ovo je strašno. Ko da sam ga juće gledao na Tušnju 😟 Neka ti je vječni rahmet Rale. El-Fatiha 🤲
Neka te dragi Allah uvede u Dzenet,porodici da sabura ...a pociniteljima Dzehenem...Voli te tvoj Manijak ...
E ako vam je srce slomljeno pod hitno doktoru, pod hitno ... Od intimne stvari pravite cirkus
Ne trebaju ovom komentaru plusevi a ni minusi, da je njima srce slomljeno kao njegovim najmilijima ubice bi već bile iza rešetaka....
da je kako bi trebalo biti, koliko sutra sva postava koja vodi mup bpk bi zajedno sa tužiocem bilajcem trebala podnijeti ostavku. sram i stid da ih bude, narod im se smije, nisu nikad makli s mrtve tačke. žalosno je ko čuva građane ovog kantona. a momku rahmet duši i da mu se dragi bog smiluje.
Sta se treba desiti u ovoj zemlji da narod jednom ustane na noge? Pa jel dosta tog individualizma? Nece vam niko drugi nista promijeniti. Sam se moras izboriti za bolje Bosnjace, magare jedno tvrdoglavo. Porodici iskreno saucesce.
Jes ti normalan? Pitaš dokle tog individualizma i onda tražiš više individualizma...