Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhahhaahhahahahahahahhahaahhaa pa je be mu majku, nema dalje, sviraj kraj
Tragikomedija
Sve nu mutna odnijela aBd!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad ova slika obidje sve portale u svijetu,i ljudi zakljuce, da je ovdje zivot idealan za totalne idiote.
Gdje radi zena Irfana Cengica ? Afera velika
Svi sad odjenom moralni i pravi vjernici. Ne odobravam, ali ako se niste nalazili u slicnoj situaciji nemate prava nista rec. Bujica kad krene sekunde su u pitanju, za minutu moze bit pod vodom vec. Dok su se vozile tone brasna i po marketima tukli i otimali za vrecu brasna pa poslije bacali, to nikom nista? Najlakse je pricat sve dok nekog ne daj Boze ne zadesi. U se i u svoje kljuse, a njeg njegova kazna ceka, pa kakva god bila.
bolje ti je da nisi ništa napisao ako si već toliki kabadahija da ovo radiš pošuti se i ne izlazi u javnost jedno vrijeme
Kad ličić ima pare za ovakav objekat koji se nalazi u blizini vode . Misliš da nema pare za osiguranje?? Jednostavno kloštar je koji je vjerojatno bio negdje za vrijeme rata zbrinut!
Imam samo jednu zamjerku. Zašto nije koristio brašno lokalne kompanije Dukat, iste one kompanije koja je prva cijenu svog proizvoda vinula u najviše visine, čim je počeo rat u Ukrajini. Ovoj necivilizaviji nema spasa. Kijamet je tu.
mogao je i uljani zid napravit
Ugledni član prepravednog NIP-a. Fuj!
Tragikomedija! Ali pametan potez, miks brašna i vode daje gustinu pa je teži protok vode nego kroz pijesak. A za ovo su krive vlasti jes su mu dozvolile da kupi brašna koliko hoće.
ja nista ne razumijem, 200 vreca brasna nije vrijednije od jedne masine s kojom moja firma radi. zasto ne bi iznio u nedostatku pijeska?
Moj brate neko nema jesti a gledaj stoka sta radi i onda kukamo sto nam je ovakva situacija...
NIPOVAC ne zna ni nimet sta je.Vjerovatno ga nana nije ucila da je mrva hljeba vaznija od bilo kakvog restorana.Fujj
kako vele, ko ima i maslom muda maze
SDA zaštita objekta
GLUPI BOŠNJO !
Kakva prokleština čovječe, karma je čudo a ovako se igrati i brašno staviti da ti zaštiti neki objekat, auuu vidi onaj gore sve
Kad Cigan masla ima i gu*icu s njim maže.
Možda je pijesak unutra.😁