Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narkomani
Hapsi ba gru
Zbog ega se za silovanje ne dobije neka teka kazna nego samo par godina zatvora? Jo bude puten ranije zbog dobrog ponaanja...
Ako je kriv neka mu sude ali sta ako je obrnuto gdje zensko moze raditi slicne stvari. Tu ni ne postoji kazna. Nekakav gender equality dovodi do poremecaja u drustvu gdje je zenski spol zasticen kao nekakva ugrozena vrsta. Apsolutna sloboda dovodi do nesigurnog drustva.
@ZmajodBosne Nisi ni procitao komentar kako treba. Trebas odrasti i skontati da ne zivimo vise u normalnom drustvu. Kad se neko njesra desi onda se treba pricati o uzroku a ne posljedici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)