Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mirza hasanbegovic zuti 100%
Trenerka, rizla, torbica, 25kg žive vage, pogled nafiksanog pavijana, "mirnesam mog" uzrečica. Ovakve beskorisne ništarije treba kao pacove istrijebljivati.
SDA policija ne moze uhvatiti 3 cigana od po 10 godina u kradji zvaka u supermarketu, a kamoli nesto vise.
Džaneri tu operišu pa im kamere smetaju, ne mogu ljudi na miru da rade svoj posao :D
Naravno da se "desava", jer nije poanta ukrasti kameru, nego da je nema kad se nesto vaznije tu bude desavalo.,,
Zelim da budnem amoniman,zivim kod sefike u podrumu
hebiga snimili se kako pljackaju
Ko ima ovlaščenje da postavi tu kameru
Da pomognem policiji i vlasnicima. Jedan od aktera odgovara opisu poznatog Sarajevskog lopova pod nadimkom Sake (ili Cake), možda je slučajnost ali i automobil voze iste marke Opel Corsa. KLIX je ranije objavljivao članke dotičnog u akciji: https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/muskarac-ukrao-vise-artikala-u-sarajevskoj-prodavnici/190628022
Ah ta Koreja...
hahahah koji glupsoni, sta ste dobili s tim majstori ?!
klosari sa torbicama kradu kamere koje su 10 maraka na alibabi, pa ovo je nize od pacenika koji kradu cipele na dzumi...
paljevina auta, kradje kamera, sljedece je otimanje djece ispred skola i trazenje otkupnine...
dva stakora
Al ovaj lik sto je jos i cigaru zapalio. Ko da se sprema za neki ozbiljan i zahtjevan poso, ko da je neki majstor :) Da on jednu zapali i malo razmisli :)
I sta sad hajmo supljirat??????Hahahaha.Uskoro ce zbog kokuzluka bit jos gore nazalost.Cuvajte se i budite oprezni puno ima lopova i onih koji to nikad nisu bili a postat ce nazalost.
skino kameru da bude jutuber