Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nema privedenih, eto ih opet večeras, i sutra, i prekosutra...
Danas uživaju u internet slavi na mrežama, idu lajkovi, shareovi, srca, uz popularne hitove ključne riječi: kriminalci, dileri, zatvor, kokain, prostitutke.
vece su sanse po noci naletit na rahmetli bru lia nego vidjeti drota...
Procitajte zadnju recenicu .. to je razlog avih desavanja u ovom gradu ... apoalutno nema nikakvih posljedica ..mozes raditi sta god hoces nista ti se nece desiti ... vozit po trotoaru ? ma samo vozi ... divljat u trolejbusu ? ... ma samo divljaj ko ce ti sta
Kad kartel preuzme državu nasilje postale društvena norma
Ako su ušli na Skenderiji a izašli na Kovačićima onda je to jedna stanica, brat-bratu 5 minuta ili malo duze ako su stali na semaforu kod Vrbanje. Oni baš od starta počeli sa maltretiranjem... A to što niko nije uhapšen - pa na osnovu čega će ikoga početi hapsiti? Ima li video nadzor u trolejbusu? Ako ima, onda polako. Treba ih prvo identifikovati. Jedino da su ih policajci dočekali na stanici, ali pretpostavljam da vozač nije imao vremena da reaguje.
Vratite nam Miliciju... Jozo sam Alipašino držao a sad im treba brigada za jednog malog hajvana.
Soferima treba dozvoliti nosenje oruzja i duge cjevi
dajte nam oruzje da se branimo
Na neviđeno mislim da su ovi mladići na drogirani i u isto vrijeme veliki vjernici...To je u današnje vrijeme usko povezano !
O kakvom uvodenju vojnog roka vi pricate ? ma bolan ne mozes me natjerat na NISTA. Ne Bih tamo postovao nikog, provocirao bih i majora i ober majora i boga oca, NECU da slusam niti da ispunjavam naredbe i STA MI MOZES?! Probas nesto da uradis ide odmah klip i medijski linc hehe. izbace me i cao. Mislite da je vojni rok rjesenje? Ne znate vi za sta smo sposobni kad nas se prisili.
Ti si baš onaj primjer, pravog kloše. Neznaš ti šta sve još ne znaš i kako možeš biti miran k'o bubica. Nisi ti, ko ni ovi majmuni, naletio na zid. Polako, sve su prilike da hoćeš. Onda se javi ovde.
Uvijek se nađe neka veća budala, ništa se ti ne sikiraj. Uđi u drugu trolu, treću, četvrtu naletit ćeš na nekog ko je spreman da te odleži bez da trepne, a s obzirom gdje živimo takvih je puno.
Nemojte da ih ruzite. Pa to su nasa fino vaspitana i odgojena slatka djecica i omladina. Na njima svijet ostaje (blago nama). Posto se nadlezni najvjerovatnije nece adekvatno reagovati (malo batina), i ovaj clanak ce se ubrzo ukloniti, najbolje je da se uvece ne izlazi, da ne budete maltretrani, i da djecica mogu da se zabavljaju. Pa ko im sta moze, osim eventualno neko kome padne mrak na oci, onda kuku lele.
Vjerovatno su bili drogirani i pijani!
Neopravdavam.Ali ako moze Ministar Tajnim ugovirima da prikazuje svoj uspjeh"onda je o a steta minorna u odnosu Stete..koju je pocinio ministar Stetni. Gradom djelo anje zloupotrebu sredstava gradzana.
Djeca seljaka iz Foce, Sandzaka I ostalih vukojebina koji su dosli zahvaljujuci ratu, kako je samo nekad Sarajevo bio lijep grad al unistise ga ovi navedeni svojim primitivzom.
Ma nista pusteni da se brane sa slobode welcome to bih 🇧🇦
Ide gas
Kako odgojit finu, postenu, pametnu djecu u ovom blatu?
Maturanti , vjerovatno …
To je postala realnost u svim gradovima gdje se svi bahate, balavurdija nadrogirana rade idiotluke u centru grada, divljaju autima, motorima, pa cak i sa kvadrovima divljaju po centru grada gdje ih niko ne kaznjava, ne zaustavlja, policija ih gleda i ne reaguje, svi su u nekom fazonu da su neki gangsteri, bande, to sve bajagi zahebano. Nema zakona nema kazni i sta ocekujete? Sve dok se ne budu ljudi bojali velikih zatvorskih kazni nema tu hljeba