Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek minirao prilaz kuci uz pjesmu ucini bar jedan pogresan korak.
počinitelj ako se otkrije, robija 10 godina zbog pokušaja ubistva,zamisli dijete da stane na ovo
Jedan od većih ljigavaca
Eki ni jedna bomba da eksplodira i da se ne zapali koktel haha...počelo je i na prljav način da sakupljaju poene SDa glupani neskolovani...a taj Mahir je izmjenjao stranki ko cigo konje...ženu uvalio u MZ Kovači Pa rodicu za cistacicu...postavio uslov kad je prelazio u SDA...al nije ovo ništa kako se SDA raspada i sta ih ceka
Znaci nip krenuo i tim da se bavi
JAKO PAMETAN POLITIČAR!!! 😁😁😁😁😁😁ZNA ZA SVOJU GUZICI !!! A OBRAZA NIGDJE !!! TO KRASI DANAŠNJE PRELIVODE !!! DAJ MENI KO JEBE NjEGA !!!! DRESOVA SE NAMIJENJAO KO JA ČARAPA!!!
Donio sam sebi, smece obicno
mahir zvani preletač
Je l' za vlastitu upotrebu. AKo je tako, onda nista. A i nista me ne cudi od SDA delegata. Mozda mu nadju i par miliona eura, ako bolje pogledaju
Ovako treba svakom političaru kod nas, možda se malo smire i priberu. Glava im je previše u zraku (figura ti no?), a možda bi mogla biti bas u zraku (realno?)
Lazu ba
Vidim raja se sprda , politika je kdo nas prešla sve granice , i taj čovjek ima porodicu sigurno pa se malo , al eto raji do zajebancije
Smiješno
E ovo za CNNa 😂
Poplave donijele iz bunickog potoka
Mahir je dobar covjek iz naroda,hoce pomoc i znanom i neznanom.Dostupan i uljudan...bezveze pišete gluposti.Jedini politicar koji hoce i koji pomaze obicnog covjeka.
Sami sebe ce minirati kako bi ispali zrtve samo da pobijede na izborima, tako ce i ovi Dodikovi mutanti jos malo poceti da rade.
Opremljeniji od MUPA