Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se "Trojke" tiče, oni niti su imali kakav državni interes na umu, niti uvjete, niti ih je ko šta pitao. Čović i Dodik su odabrali "bošnjačku" ili "muslimansku" reprezentaciju, a oni sretni što će zasjesti u fotelje i dijeliti državne institucije na upravljanje i pokojem svom stranački podobnom čovjeku, prihvatili su objeručke i potpisali šta god im se stavilo na sto
Krišto, dakle, niti u jednom momentu nije rekla da BiH ima za cilj postati punopravnom članicom NATO-a. Naprotiv, u svom obraćanju je otišla korak nazad od tog cilja, pa je rekla da je potrebno postići konsenzus u vezi sa samom saradnjom s NATO-om, dok je kao vanjskopolitički cilj BiH, prema njenim riječima, isključivo integracija u Evropsku uniju!?