Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj prvi auto je bio ovakav stojadin šerpa plavi. Bilo je ili rade brisači ili svijetla - ne može zajedno. Ako kiša pada navečer ideš lagano trolom
Pa mamu vam .... palite sirotinji auta!?!? . Sto ne zapalite nekom politicaru auto koje smo svakako mi kupili?? Pi.de male. UUsta vam se naserem!
Izgleda skupocjen
Nike ovo automobil, ovo je stojadin
policija je nemocna....
Ovo vozilo već par godina stoji, čak je bilo i otvoreno. Samo na opštinu Novo Sarajevo po parkinzima ovakvih vozila ima preko 40 koji trunu. Umjesto da ih vlasnici prodaju oni se raspadaju.
Ako je zapalio neregistrovan auto koji raspadnut godinama stoji na parkingu, onda je lik cistac otpada. :-)
Ako je zapalio neregistrovan auto koji raspadnut godinama stoji na parkingu, onda je lik cistac otpada. :-)
Psihijatrija
Ova osoba,ako se ikada ulovi, treba smrtnu kaznu da dobije ili dozivotna psijijatrija.
Bosna je failed state
Kažu ko ima stojadina da ima sto jada.
Samo pali sav ovaj krs sto je euro 2 🔥🚘
Da je uhvatiti tog bjednika sto pali vozila građanima,trebalo bi ga zapaliti na licu mjesta bez ikakvih procesa i suđenja... By the way,zna li iko sta bi s onom droljom sto je ljudima palila vozila,jel stetu nadoknadila i jel u zatvoru 😎
Zasto se Zastava 101 zove STOJADIN? - Kad ga kupis imas 100 jada
Treniro neko za neeto vece 100%