Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže mi jaran mogao je biti bilo koji mladić iz Goražda. Almiru je navodno glavna zanimacija bila udvaranje tinejdžerkama pred njihovim momcima. Dakle muškarcima sa viškom testerona i manjkom pameti. Idealan recept za belaj.
I da tuziteljstvo ovog iznisljenog kantona još nisu zvali ove iz SIPE i FUP-a.
Ako ne pronađu kriminalce znaci da iza toga stoji vlast. Jasno ko dan.
Ako im je i policija sposobna kao i doktori a ne sumnjam u to,onda ce traziti da tamo dođu inspektori iz sarajeva
Cudno je i zbunjujece kako se ovaj pokusaj ubistva ,u dan dva zasjenio drugim incidentima u Sarajevu koji su se ubrzo ili prije toga desavali na Ilidzi i na pijaci Ciglane.Kao da je neko smisljeno odvukao paznju sa ovog dogadjaja gdje je pucano na čovjeka u glavu.
Ma samo nuklearna bojeva glava, pa da vidiš mirnog Balkana, ni muha neće se čuti onda.
Mislim da u BiH postoji Organizacija koja ovo cini.Ovo je posljednji incident.Ali sigurno nije prvi i posljednji.Ljude ubijau misteriozno preriodicno po nekoj semi.Veoma smisljeno odabrano. Ovo nije slucajno.Ovo je sa namjerom.
Mislim da si po*lup. Uvijek je neko ko je vrlo blizu i s kim je se zamjerio. Sad ili prije 3 godine, nebitno. Zbog parkinga ili 2kg kokaina, isto tako nebitno no on pocionica itekako zna ;)
Oni kuji su pripremili ovu sacekusu znaju sve i pojedini izvan dogadzaja .Nazalost da se osobi oduzme zivot nema novcanu vrjednost , ali vrjednosti postovanja i tolerancije kod pojedini osoba nedostaje.
E ne mogu da vjerujem da ne znaju ko bi mu dosao na kucni prag, prebio ga i pucao mu u glavu…
Normalno da znaju. Neće sigurno javno pričati s kim je Almir u zavadi, i šta je sve loše radio okolo. Naravno da će ga hvaliti kako je divan, krasan...
Ma ne mogu pricati o covjeku ne poznajem ga, al prosto ne mogu da vjerujem da bi ti neko, sto se kaze, na cistu miru dosao prebio te i pucao ti u glavu. Pa nije ovo Amerika ljudi nego Gorazde…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)