Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIP'ovac Suad Agic ..Napao novinara... Valjada bi tako naslov trebo da stoji
Uklonio nametnika iz svog privatnog posjeda...da je u Americi, odvezli bi ga u crnoj vreći
Zar muslimani igraju tenis?!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije cudo kakva mu je budala sef ti iz nip-a su sve manijaci teski
Kad ne uspiješ da lažima i spinovima uništiš reputaciju direktorice KCUS napravi od sebe žrtvu, to je uvijek dobar plan.
Da mi podršku daju Mirsad Kebo, Ivana Marić i Bakir Hadžiomerović ja bih se zapitao šta ovo radim, na kakvom sam putu.
Ovi NIP - ovci baš vole napadati novinare. Prvo prekjučer Nenada napade Abdulah bratić od Konakovića , danas Agić napada Hadžića. Ima li kraja ??
Joj novinara, pa imao je fantasticnu priliku za dramu. Naslov: “Crni sport u BiH” + video, psovke, ludilo, covjek oznojen mase s reketom, nastavak... “da li znate ko je ovaj covjek?” Za sat vremena ide novi tekst- “Teniser, a ne političar!” ili “ Politicar, a ne teniser!”...
Dokle više
Najgori ovi sdoo botovi kad su ovako naporni po internetu i kad ih ima ko mrava,zamisli koliko ih bude za izbore,koliko ih bake nakupi za botove,a zamislite koliko ih nakupi za izbore mozda im da cenera za glas,a za komentar mozda sendvic i dvojni sok. Kad nakucaju dovoljan broj ogavnih gnusnih komentara punih uvreda i prijetnji lete u centralu kod baketa,to se red nakupi ko pred penzije kad se cekaju.
Nista to,pika se samo ako te napao neko ko nije iz trojke
Haha ko fol nije znao da je privatni posjed i čiji je haha
On je bio na privatnom posjedu, znao on to ili ne. To sto je nekakav novinar ne daje mu pravo da ulazi na privatan posjed i snima bez dozvole. Da je to dozvoljeno, covjek ni u wc ne bi mogao s mirom otici.
Suade eto i mene da te slikam pa da vidim hoces li mi zabraniti
Nije on napao novinara nego objektiv
Pristalica Naroda I Pravde napao Senada, sada pristalica Naroda i Pravde napao Kakanjskog novinara. Konakovic suti i ne oglašava se !
Onaj debil što je napao Senada je zadrti zeleni pa svi to znaju. Dovoljno ti ukucati na fb ime i sve ćeš vidjeti...
Pristalica Naroda I Pravde napao Senada, sada pristalica Naroda i Pravde napao Kakanjskog novinara. Konakovic suti i ne oglašava se !
Namlatiti Isprebijati Pretuči. NIP
Kaže šef NIP-a ja nosim pištolj a ni fizički se ne bojim nikoga. Pravi Rogatičanin.
Jesu se digli ovi Rogatićani iz NIP-a da napadaju novinare.
NiP je to rodjak. Nadam se da vise nece prevariti ljude